Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Orm i Rosenkvarts

  • 295 kr
  • 225 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

En urcool orm i rosenkvarts. 5x3cm

Den fantastiska rosenkvartskristallen

Ursprungsland: Brasilien 

Fäst till hjärtat och halschakrat

Kommunicerar all slags kärlek och egenvård

Kopplad till Afrodite och Adonis

Den rodnande nyansen av Rose Quartz verkar haka i allas hjärtan. Det är något med denna mjuka och feminina kristall som utstrålar ren kärlek. Det kommer inte som någon överraskning att Rose Quartz betyder universell kärlek. Här finns en kristall så mogen med helande egenskaper, så dränkt i harmoni och så öm att du alltid vill ha den nära dig, eller åtminstone på en plats du kan vända dig till gång på gång.

Rosenkvartsstenen är starkt fäst vid både hjärtchakrat och halschakrat. Men det är inte en sten som bara vilar i romantik. Rosenkvarts talar mjukt till all slags kärlek; från helande kommunikation med familjen till att utveckla ett djupare band med makar och vänner, och till och med föra sötare toner av egenvård till din egen värld.

Liksom alla uråldriga och mycket vördade stenar i världen, skapades Rose Quartz till värdefulla smycken av assyrierna redan 800 f.Kr. Sedan dess har denna mjuka och ljusa kvarts gått från civilisation till civilisation; sluter fred med grekerna, förhindrar tecken på åldrande hos egyptierna, och användes som ett anspråk på ägande under romartiden. Alla trodde på den passionerade kraften hos den sällsynta och kungliga rosenkvartsen.

Som soluppgången efter en regnstorm, eller vårsolen som filtrerar över vinterns snö – Rose Quartz finns i färger som lämpar sig väl för romantikens konst. Vissa rosenkvartskristaller kan vara bleka som en ny gryning och andra kan vara nästan violetta. Med sitt mjukare namn än siden kan Rose Quartz vara rökig, grumlig eller lika klar som vatten. Med ett jordiskt element och vibrerande vid det andliga siffran sju, lyckas Rose Quartz att uppta det utrymmet mellan att vara en sak av rent mystik samtidigt som den är en tröstande och härligt grundande kraft. Etos av Rose Quartz är att anpassa ditt ömma hjärta mjukt men ändå energiskt med sann och kärleksfull medkänsla.

Från de zenliknande bergen i Japan till de vaniljknäckta baljorna som sötar luften på Madagaskar, Brasiliens stränder och till och med South Dakota, Rose Quartz tar plats över hela världen. Roskvarts betyder sitt namn från den blekrosa färgtonen och från det grekiska ordet Hyalos som betyder glas. Det är en sten rik på mytologi och synonym med historiens nyckfulla gudar och gudinnor som Afrodite och Adonis. Hon är rik på mineraler, Moder Natur gav henne gåvan av överflöd och det är tydligt att Rose Quartz vill föra detta vidare till dem som längtar efter att fixa sina hjärtan.

För dem som uppvaktas av viskningen från denna mest milda och romantiska av alla kristaller, låt oss gräva lite djupare och avslöja de heliga hemligheterna och de helande egenskaperna hos Rose Quartz...