Trollslända i Svart Obsidian

225 kr

Trollslända i Svart obsidian. Ice Obsidian. 5,5x5cm

Ursprung: USA

Varför du ska använda Obsidian: 
Precis som många stenar och kristaller som finns tillgängliga idag är Obsidian en utmärkt helande sten att ha om du vill ha ett lyckligare kärleksliv. 

Det är dock inte precis kärlekens sten. Men dess helande energier kan mycket väl hjälpa dig att hitta den kärlek du vill ha eller hantera de problem du står inför i ditt eget förhållande. 

Det kan till exempel hjälpa dig att bli av med de dåliga energierna som omger dig själv, din partner eller ditt förhållande. Det kan tvätta bort alla dåliga tankar och känslor som skadar ditt förhållande. 

En rensning av dina auror kommer att göra dig en värld av gott. Och Obsidian kan göra jobbet åt dig!
Obsidian är bra på att hjälpa dig att se tydligt. Men det betyder lika mycket för dig själv som för din relation eller din partner.

Ibland har vi vanor eller tankesätt som hindrar våra relationer från att gå bra, men vi inser inte ens hur mycket skada vi gör omedvetet. Till oss själva och dem vi älskar!

Den kan skära igenom de små vita lögnerna vi säger till oss själva. Det hjälper oss också att förlåta oss själva och våra partners för dessa små misstag.

Det hjälper dig att släppa negativiteten eller disharmonin i ditt förhållande. Det kommer också att bli av med de gifter som byggs upp i dina auror från ditt dagliga liv. 

När det inte finns utrymme för svartsjuka, ilska, bitterhet eller stolthet i ditt liv, finns det inte heller någon anledning för dig att må dåligt, osäkert, arg eller stolt. Med Svart Obsidian vid din sida kommer det inte att finnas någon chans för negativiteten att ta fäste.

Information:
Svart obsidian är också känd som Royal Agate, Glassy Lava, Volcanic Glass och Glass Agate. Det föds ur snabbt kylande lavaströmmar från en vulkan. Det är därför den har så starka energier. Den kombinerar elementen eld, vatten och jord. 

Svart Obisidan har funnits sedan förhistorisk tid. Den användes för att göra pilspetsar, spjutspetsar och andra skärverktyg. Obsidian har en 5,5 på Mohs hårdhetsskala vilket gör den relativt enkel att använda för konstnärer och hantverkare. 

Förhistoriska människor använde till och med Obsidian som speglar på grund av dess reflektivitet. Det användes också av stamvisa män i stenåldern, ljusarbetare, spiritualister, indianska shamaner och alkemister på grund av dess förmåga att läka. 

Du kan få Obsidian i en mängd olika former. Du kan få Obsidian -smycken, obeliskar eller pyramider. Det finns också svarta kulor och till och med trumlade eller polerade svarta ägg. Ofta görs det underbara figurer av Svart Obsidian.
Obsidian bryts på olika platser över hela världen, till exempel USA, Turkiet, Skottland, Peru, Papua Nya Guinea, Nya Zeeland, Mexiko, Kenya och Japan. Du kan också hitta den på Island, El Salvador, Grekland, Guatemala och Australien.