3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Gua Sha Svart Obsidian

  • 125 kr
Dela

Storlek: 8cm

Så hur fungerar det? 
Gua sha är verkligen en game changer när det kommer till hälsan och utseendet på din hud.

Det finns en anledning till att det har blivit en så enorm trend under de senaste åren, och det är för att det fungerar, både omedelbart och långsiktigt. Gua sha har den mest otroliga effekten på mikrocirkulationen, systemet precis under huden som transporterar syre och näringsämnen till blodet och tar bort gifter.
Studier har visat att gua sha ökar mikrocirkulationen med 400 %, vilket översvämmer huden med färska näringsämnen. Med tiden ökar detta nivåerna av både kollagen och elastin.

Görs regelbundet, gua sha jämnar ut, lyfter, fyller och konturer huden och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
Gua sha är också lysande för att minska svullnader och trängsel genom att försiktigt uppmuntra lymfvätskans rörelser, som inte kan flöda av sig själv. Den rör sig bara när vi rör på oss, eller när vi flyttar den.

Gua sha släpper också spänningar i ansiktsmusklerna och lugnar ömma ögon och hud, vilket gör att hyn ser ljusare och glödande ut.
Dessutom är gua sha enormt njutbar och är otroligt avkopplande och lugnande. 

Du skulle bli förvånad över hur mycket spänning vi lagrar i och bland de 43 musklerna i ansiktet.
Gua sha låter dig också arbeta djupare in i musklerna och fascian än genom att bara använda fingrarna, så att du medvetet kan släppa där det känns knutet eller tätt. Till råga på allt aktiverar ansiktsguasha akupressurpunkterna längs de 12 större meridianlinjerna i ditt ansikte.

Obsidian är en naturlig glasyr som bildas när vulkanisk lava stelnar. Det är en mycket hållbar och vacker sten som har använts i tusentals år för att göra allt från vackra smycken till skarpa verktyg. Obsidian är en kraftfull sten som anses ha magiska egenskaper och kan användas för att förbättra din andliga, känslomässiga, mentala och fysiska hälsa. Den hjälper dig att hantera stress, läka sår, förbättra din intuition och förmåga att få visioner. Den är också en mångsidig sten som kan användas för att skapa vackra smycken och andra konstverk. Om du letar efter en kraftfull och vacker sten att ha eller ge bort som present, är obsidian det perfekta valet. Obsidian har unika egenskaper som gör den till en av de mest eftertraktade stenarna på marknaden. Det är en idealisk sten för att förbättra din andliga hälsa och öka kreativiteten. Om du är intresserad av att köpa obsidian, kontakta oss idag för att få hjälp att hitta den perfekta stenen för dig.