3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lemurian Ägg

  • 125 kr
Dela

Storlek: 2,5cm

Lemurian sägs ha sitt ursprung i ett land känt som Mu eller Lemuria. Denna civilisation, enligt legenderna, var en fridfull och högt utvecklad andlig civilisation som existerade för hundratusentals år sedan i området i södra Stilla havet, nu begravd djupt under havet.

Lemurianerna tros ha förutsett en katastrofal händelse och förberett den lemuriska frökristallen för att bevara deras kunskap och traditioner. Det sägs att efter att ha sådd kristallerna lämnade de flesta lemurierna denna planet för andra stjärnsystem, kanske som ljusvarelser eller andar, eller kanske till och med existerar parallellt med oss på en högredimensionell jord.

Lemurian har en djup koppling till gudomlig feminin visdom. När en Lemurian befinner sig i vår miljö höjer det medvetandet i hela området. Varje Lemurian har en unik energisignatur med en mycket stark resonans, som fungerar som en guide i ett unikt, medskapande förhållande med oss. Djup andlig insikt, uråldrig visdom och djupgående helande på alla nivåer är bara några av de gåvor som kommer från att arbeta med en Lemurian.

Lemurian är otroligt eftertraktad, och av goda skäl. Vår kultur upplever ett utbrett uppvaknande, och när vi vaknar till den expansiva kraften och energierna från andra sfärer och andra länder, reser vi till och börjar minnas mer av Lemuriens otroliga magi. Varje lemurian har kodats eller programmerats med den högre visdomen och den gudomliga feminina energin från den lemuriska civilisationen, energierna av villkorslös kärlek och helande, och vetskapen om att alla är ett.

Lemurian har distinkta, naturligt förekommande spår. De tvärstrimmiga kanterna är kodade, eller seedade, med kunskapen och energierna från det antika Lemurien, som punktskrift. Det är genom dessa spår som vi tar emot stenens visdom, information och budskap. Genom att hålla lemuriska kristaller och köra våra fingrar över dem, kan vi hitta dolda meddelanden att avkoda.

Denna kodning aktiveras av vår unika beröring i kombination med de energiskiften som för närvarande finns på jorden. Dessa koder aktiverar forntida kunskap låst djupt inne i kristallen. Våra själar och Högre Jag kommer att känna igen informationen som är avsedd för oss och ladda ner den till vårt undermedvetna, där den kommer att lagras tills rätt ögonblick kommer för att den ska genomsyra våra medvetna liv, när du är redo att ta emot den.

Lemurian är antingen en kommunikatör eller healer. De upptäcks ofta ha en hög effektivitet i ansträngningarna att etablera kommunikation med Spirit Guides och Angels.