3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Svampar, Grön aventurin och Tigeröga

  • 165 kr

Dela

Storlek: 4cm höga

Tigeröga lär ge styrka och bättre självkänsla. Bär de gärna på dig, då de lär ge dig kraft och stärka självkontrollen. De lär även låta dig utmanas och våga vara dig själv. Tigeröga lär även gå att använda som talisman om du agerar medlare eller går igenom svåra förhandlingar. Sägs hjälpa bäraren av stenen att utvecklas, våga släppa loss och utmana gränser.
Lär hjälpa till att övervinna rädslor
Sägs hjälpa dig att utvecklas, våga släppa loss och utmana gränser
Kan öka kreativiteten och lär stärka fysiska förmågor
Lär skapa balans mellan polariteter och rättvisa vid tvister

Användningsområde för Tigeröga
Tigeröga lär hjälpa till att övervinna rädslor, utmana konstnärliga och kreativa talanger samt stärka fysiska förmågor och få dig att våga prova nya saker. De kan bäras av dig då de lär hjälpa dig hämta kraft och kan stärka självkontrollen. De sägs till exempel vara en magiskt sten att ha med sig i väskan eller bära på sig under tentor, tävlingar, viktiga möten och offentliga framträdanden!
Tigeröga lär även skydda mot andras negativa intentioner, skärpa dina sinnen och kan hjälpa dig att uppmärksamma specifika detaljer. De sägs hjälpa dig att få en överblick kring situationer och kan hjälpa till när saker, händelser, sker snabbt.

Information om Grön Aventurin
Grön Aventurin lär vara en kristall för hopp och framtidstro. De sägs ha en stark förbindelse till jorden och till det Deviska riket, vilket lär skapa en omfamnande känsla av natur och dess lugnande vibrationer. Lär ha en upplyftande vibration som kan stärka tron på din egen styrka

Kan ge ökat självförtroende och personlig tillväxt
Lär ge hopp och självkänsla
Sägs ge vitalitet såsom styrka, livskraft och energi

Användningsområde för Grön Aventurin
Kan användas i kristallnät och magipåsar, då de lär skapa positiv energi, fokus och styrka. Då kristallerna lär stimulera vitalitet och livskraft kan den med fördel bäras med dig under dagen för sprida dess härliga kraft och energi! De lär dessutom vara helt perfekt när du står inför en ny fas i livet.