3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Crystal Singing Bowl - Ton C, Rotchakrat

  • 2 495 kr
Dela

Tänk på att det är en förbeställning. Ca 14 dagars leverans

Ton C ~ Rotchakrat 

Storlek: 25cm

Vikt: 2700g

Dessa är nygjorda klangskålar i kristall, vackert utformade, med underbara, kraftfulla ljud. Våra kristallsångskålar är gjorda av rena pulveriserade kvartskristaller som värms upp till flera tusen grader. Uppvärmningen integrerar de enskilda partiklarna i kvartspulvret och en skål bildas. De stäms sedan individuellt till en specifik not. Storleken på skålen påverkar tonhöjden: en liten skål ger en mycket högre ton än ton som produceras av en stor skål. I allmänhet har högre tonhöjder en upplyftande, renande effekt medan lägre tonhöjder tenderar att vara mer avslappnande och jordande. Vi reagerar alla olika på vissa ljud, och därför kan effekten på individer av samma skål vara ganska olika. Vårt råd är att köpa olika sorters klubbor och lära dig hur det låter exakt med var och en av dem, som gummi, läder, filt eller ylleklubbor. (Obs: Använd ALDRIG träpinnar med dessa sårbara skålar!) Varje klubba kommer att ge ett annat ljud med en specifik vibration, så att försöka säger mycket mer än att säga. Efter detta test kommer du att veta exakt vilken klubba du behöver för att skapa en specifik vibration som du väljer. När du beställer en sedelskål kan du få en platt eller en vass i den sedeln. Mycket få sanna anteckningar är någonsin tillgängliga. Det är en sällsynthet. En viss skålstorlek kan vara tillgänglig i mer än en ton eller ton. Detta varierar med vikt, vägghöjd och väggtjocklek. Sedlarna som tilldelas skålstorlekar varierar beroende på tillverkningsprocessen, tillgängligheten och precisionen av inställningen. Varje set med 7 skålar innehåller tonerna: C, D, E, F, G, A' & B', som ger efterklang i de sju chakran. Storleken på skålen för varje sedel är upp till tillverkaren. Skålstorlekarna ökar inte upp på skalan, men kan variera beroende på den bästa stämningsstorleken för den specifika tonen. När två eller flera kristallskålar ljuder tillsammans, vävs de ljudvågor som sänds ut och blandas med varandra för att bilda vackra flödande övertoner, förutsatt att de är harmoniskt avstämda tillsammans. Dessa övertoner omger oss och vibrationerna kommer att ha olika effekter på olika människor beroende på vad som händer i deras liv. I terapi används de läkande tonerna i kvartskristallskålarna främst för att hjälpa till att återbalansera och harmonisera. Det är bäst för dig och alla i närheten av skålen om du inte spelar den längre än 15 - 20 minuter i sträck. En paus på 15 minuter rekommenderas - detta för att säkerställa att energifältet inte överbelastas med energi och att alla har en chans att tillgodogöra sig förändringarna. Spelare glömmer ofta att de också får en energibehandling! Ha alltid den högsta avsikten i ditt sinne i början av spelet eftersom skålen blir en förlängning av dig medan du spelar den.

Du kan begära en skål som är inställd på ett speciellt chakra. Egenskaperna, i korthet, för varje chakra är: Först - jordning, andra - kreativitet och sexualitet, tredje - självkänsla och välstånd, fjärde - kärlek och hälsa, femte - kommunikation och kreativitet, sjätte - intuition, psykisk utveckling, sjunde - samband med ens andliga jag. Mindre kristallskålar har hög ton och oktav. Större har en djupare ton och lägre oktav. Det finns flera proklamationer om chakratonerna, men systemet C till A' används oftast. Medan bara ljudet av kristallskålar kan ha en avslappnande och helande effekt, kan du förstärka resultatet avsevärt när du sjunger med i ljuden medan du spelar, och/eller kombinerar ljudet av skålen med tankens kraft. Tankar har energi och drar till sig liknande energi. Jag har märkt att om jag börjar dagen med ett glatt och positivt humör, så händer det hela tiden saker för att förstärka det humöret. Det motsatta är också sant. Ett av syftena med alla former av vibrationshealing är att hjälpa oss att medvetet och medvetet växla från negativa till positiva sinnesstämningar. Samspelet mellan tankeenergi och kristaller ändrar tankar till mer harmoniska energier. Detta kan resultera i förändringar av hjärnvågsfrekvenser och möjliga förändringar i medvetandet. Således ger kraften av positiv avsikt eller bekräftelse i kombination med musiken från kristallskålar anmärkningsvärda helande resultat på alla nivåer.

Du kommer förmodligen att få det bästa resultatet om du tar lite tid att förbereda dig innan du låter en kristallskål. En enkel andningsövning kan hjälpa. En jag gillar är att andas in till siffran 4, hålla till siffran 4 och andas ut till räkningen 8. Gör detta i några minuter för att hjälpa till att rensa ditt sinne och vara från negativitet. Föreställ dig sedan att du och din skål är omgiven av ljus. Du kanske vill visualisera färgen som motsvarar skålen eller omge dig med rent vitt ljus. Det kan också vara bra att skapa en bekräftelse att upprepa tyst eller högt för dig själv. Detta gör att du bättre kan hålla dina tankar på ett ställe. Kort sagt, gör alltid dina affirmationer i nutid och uttryck dem positivt. Säg inte "Jag vill bli av med den här huvudvärken" utan säg "Mitt huvud är det