3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Sleeping Beauty ~ Ett måste i sovrummet

  • 285 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ett måste i sovrummet.
Balanserar och lugnar

Ni får detta kit på bilderna

I kitet finns det:

Blå Kalcit spets 6,5cm hög.

Det finns många sätt att använda blå kalcit för terapi och personlig utveckling. Det kan placeras i rummet för att skapa en känsla av lugn och harmoni, eller användas för meditation för att öka kommunikationen med andevärlden. Blå kalcit är också en effektiv kristall för att öka självförtroendet och självmedvetenhet.

Ametist trumlad 3cm

En av de mest uppskattade egenskaperna hos ametist är dess förmåga att hjälpa till att lindra stress och ångest. Ametist har en lugnande effekt på sinne och kropp, och det är därför ett populärt val för personer som söker efter en kristall för meditation och avslappning. Ametist är också känt för att öka självmedvetenhet och självkännedom, och det är ett effektivt hjälpmedel för personer som söker efter en djupare förståelse av sig själva och sitt liv.

Selenit cuddle stone 2cm

Förutom att användas för spiritualitet och meditation, är selenit också ett viktigt verktyg för kroppsterapi. Dess lugnande och avslappnande egenskaper gör det till ett effektivt hjälpmedel för att lindra stress och ångest. Selenit kan också hjälpa till att öka känslan av harmoni och balans i kroppen.