3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Archangel Animal Orakelkort

  • 225 kr
Dela

På populär efterfrågan har författaren till The Archangel Guide to the Animal World Diana Cooper skapat ett unikt orakeldäck som kombinerar ärkeänglarnas gudomliga visdom med djurrikets naturliga skönhet.

Vart och ett av de 44 korten i denna kortlek representerar ett djur, fågel eller insekt, och visar symboler förknippade med varje varelse för att hjälpa dig tolka dess andliga budskap. Till exempel, om du väljer Hyena-kortet är din vägledning "våga vara annorlunda"; kortet råder dig sedan att vara sann mot dig själv och få förändring att ske på ditt unika sätt. Varje djur arbetar också med en specifik ärkeängel, som anges på det kortet.

Det medföljande häftet erbjuder läsaren unik information om varje djur, både praktiskt och andligt, såväl som dess själsändamål och tjänsteuppdrag, och den direkta vägledning som ärkeänglarna vill ge dig genom dessa vackra varelser.

Dessa kort riktar sig till alla på en uppstigningsväg såväl som de som är intresserade av att skapa en djupare koppling till djurvärlden.