3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Astral Realms Crystal Oracle

  • 255 kr
Dela

Ett vackert orakel som kommer att utöka din kunskap om kristallläkning, astrologi och energicentra.

Astral Realms Crystal Oracle är en portal till den esoteriska världen av kristallläkning och himmelskt inflytande. Fängslande och symboliskt bildspråk transporterar läsaren till högfrekventa världar och odlar en djupare koppling till Anden.

En uppslukande guidebok ger insikt i kristallina energier och universella principer, och fungerar som en energisk länk till en djupare anslutning till Anden mellan den fysiska och andliga världen. Framför allt skrevs guideboken för att uppmuntra läsaren att förändra sitt perspektiv och lyfta sin påtagliga upplevelse.

Detta däck använder en trifecta-struktur som kombinerar kristaller, himlakroppar och nyckelord. Vart och ett av de 33 korten i kortleken ger en kraftfull resonans som engagerar läsaren i ett mer avrundat tillvägagångssätt för att förstå universums energiska nät och hur allt är sammankopplat. Trifecta arbetar alla tillsammans för att ge insikt och hjälpa läsaren att förstå sig själva djupare.

Astral Realms Crystal Oracle är en kanal för insikt från ovan och inifrån, ett tidlöst och dimensionslöst verktyg som kommer att tala till din själ, svara på dina frågor och utöka ditt medvetande.