3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

The Healing Waters Oracle ~ Rebecca Campbell

  • 265 kr
Dela

Obs!!! Öppnad förpackning men ej använd


Upptäck vattnets heliga helande krafter och hitta stöd, anslutning och vägledning med detta vackra 44-korts aktiverande orakel från Rebecca Campbell.

Från moderns vattniga värld till världens heliga vatten, det fysiska och mystiska elementet av vatten har vördats sedan urminnes tider som innehar kraften att läka.

The Healing Waters Oracle är en uppmaning att lyssna på de heliga floder, sjöar, hav och oceaner som omger oss, och fira vatten som vår mest värdefulla resurs. Där det finns vatten finns det liv; där det finns liv finns det vatten. Detta orakel och medföljande guidebok inbjuder oss att se vatten och hela livet som heligt.

Komplett med fascinerande digitala montagebilder från den visionära konstnären Katie-Louise, denna aktiverande orakelkortlek skapades av Rebecca Campbell, den bästsäljande författaren till Light Is the New Black och Rise Sister Rise, och skaparen av Work Your Light Oracle, The Starseed Oracle och The Rose Oracle.


"En ledande röst inom andlighet, Rebeccas arbete är djupt och upplysande." - Tidningen Soul and Spirit


De 44 korten i denna kortlek inbjuder dig att bada i vattnets närande krafter och helande visdom; att skapa utrymme i ditt liv för att fylla på, reflektera och ge näring till ditt sinne, kropp och själ.


I den medföljande guideboken får du reda på hur du läser korten, några rekommenderade kortuppslag och instruktioner om hur du anpassar dig till korten.


Varje korttolkning inkluderar en bekräftelse av helande vatten eller själsförfrågan för att hjälpa dig att fördjupa din koppling till både det heliga vattnet och din inre värld.