3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Alice i Underlandet Tarotkort

  • 300 kr
Dela

Låt Alice, den galna hattmakaren och hjärtans drottning vägleda din tarotövning med denna vackert illustrerade tarotlek inspirerad av Disneys klassiska animerade film Alice i Underlandet.
Upplev magin i Disneys Alice i Underlandet som aldrig förr i denna förtrollande och förtjusande unika version av den traditionella tarotleken med 78 kort.
Denna uppsättning innehåller älskade karaktärer från Alice till Cheshire Cat till White Rabbit och mer i underbara originalillustrationer baserade på klassisk tarotikonografi. 

Med både dur och moll arcana kommer uppsättningen också med en användbar guidebok som förklarar varje korts betydelse, samt enkla instruktioner för enkla läsningar.
Förpackad i en robust, dekorativ presentförpackning, är detta charmiga tarotdäck den perfekta presenten till Alice in Wonderland-fan eller tarotentusiasten.

ORIGINAL KONST: Häftet och vart och ett av de 78 korten i denna lek har aldrig tidigare skådade originalkonst med Alice i Underlandet-tema.
GUIDEBOK INGÅR: Denna unika lek innehåller en guidebok som hjälper tarotutövare på alla nivåer att utföra roliga och informerade läsningar.
VACKER GÅVA: Tarotdäcket och guideboken är förpackade i en lyxig presentförpackning perfekt för att ge som present.
OFFICIELLT DISNEY-DECK: Det enda officiella Disney Alice i Underlandets tarotdäck och guide. 70-årsjubileum: Denna kortlek är det perfekta sättet att fira 70 år av den älskade Disney-filmen