3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Oracle of Light and Dreams

  • 295 kr

Den engelske fantasykonstnären Scot Howden har skapat inspirerande karaktärer som delar sin tapperhet, styrka och visdom i detta förtrollande orakeldäck. Dessa

Dela

Den engelske fantasykonstnären Scot Howden har skapat inspirerande karaktärer som delar sin tapperhet, styrka och visdom i detta förtrollande orakeldäck. Dessa charmiga alver, älvor och magiska varelser får hjälp i sina mystiska äventyr av pålitliga djurkamrater inklusive vänliga drakar, kloka katter, ugglor, kitsune och underbara enhörningar. Låt var och en av deras berättelser lyfta ditt humör, tända din fantasi och fyll dina drömmar med hopp. Innehåller 49 kort och 104 sidor illustrerad guidebok.

Scot Howden är en professionell samtida konstnär från England som bor och arbetar i den vackra nationalparken Derbyshire Dales Peak District. Scot är influerad av natur, mytologi, böcker, film och konst. Inspirerad av den kreativa processen som ett sätt att uttrycka idéer och känslor, tycker han om att måla fantasifulla och mytiska verk som gör att han kan vara mer fantasifull. Scots konstverk är populärt bland samlare över hela världen och kan hittas i en mängd olika medier.

Innehåller 49 kort och 104 sidor illustrerad guidebok.

Språk: Engelska

Författare: Scot Howden