3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Zephorium Återförsäljare

Vill ni bli återförsäljare av Zephorium?

Kontakta oss för mer information.
[email protected]
Anders: 0730-279512
Ullis: 0705-086026

Om Zephorium:

Lanserades 2012 av Sarah Cox, som under de senaste 20 åren har varit en healer, rådgivare, psykiskt medium och motiverande talare.

På Zephorium tror vi på kraften i vår vibrationsvärld, och att våra tankar och övertygelser skapar verklighet.
Vi skapar inte bara individuellt utan också kollektivt! Vi vill göra världen till en bättre plats och hjälpa till att hålla fast vid avsikten om en lycklig och välmående planet att leva på.

 Vårt mål är att vara en del av lösningen.
Positiva bekräftelser, hög vibrationskristallenergi och aromterapi av högsta kvalitet, färg och avsikt, kan hjälpa till att ändra vårt fokus från negativt till positivt och ta tillbaka kontrollen över våra liv.
På baksidan av varje flaska finns en kraftfull bekräftelse, och när du använder dessa fantastiska produkter, upprepa bekräftelserna så ofta som möjligt. Luta dig tillbaka och njut av förnimmelserna, använd ditt sinne, övervaka ungdomstankar och låt dessa positiva energier stråla ut genom din kropp.


De vackra färgerna på glasflaskorna är kopplade till kroppens energisystem (chakra) som gör länken mellan mentalt, känslomässigt och fysiskt välbefinnande. Inom var och en av våra produktkollektioner finns det 8 unika doftande soul-tonics att välja mellan, alla som innehåller denna kraftfulla vibrationsmix, som kulminerar i en underbar blandning av positivitet. Zephoriumoljor används nu globalt av både individer och terapeuter, som kraftfulla katalysatorer för djupgående förändringar. Vi har hundratals terapeuter från alla olika modaliteter som använder dem på sina kliniker. Från yogalärare, samtalsterapeuter, kropps- och skönhetsterapeuter, reiki, djupvävnadsarbetare och många fler, listan växer dagligen.

Upplyftande aurasprayer, bekräftelseljus, massage-/kroppsoljor, aromaterapibadsalt, ekologiska eteriska oljeblandningar och holistisk hudvård formulerar Zephoriums kollektion av vibrationsprodukter för välbefinnande.

Många av våra kunder gillar att använda dem dagligen. De väljer den de känner att de behöver den dagen, eller så arbetar de med en specifik känslomässig fråga tills den är klar och går sedan vidare till nästa chakra. Det finns inget rätt eller fel sätt att använda dem! Lita på att vad du än dras till är perfekt för dig. Det handlar om att ta tillbaka din makt och hitta frihet från smärtsamma tankar och känslor. Jag hoppas att du gillar att använda dem lika mycket som jag har skapat dem.


Varje flaska har handblandats med stor kärlek och positiv avsikt.