Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Gua Sha Karneol

  • 145 kr
Dela

Gua sha i karneol. 

Storlek: 10,5cm

Så hur fungerar det? 
Gua sha är verkligen en game changer när det kommer till hälsan och utseendet på din hud.

Det finns en anledning till att det har blivit en så enorm trend under de senaste åren, och det är för att det fungerar, både omedelbart och långsiktigt. Gua sha har den mest otroliga effekten på mikrocirkulationen, systemet precis under huden som transporterar syre och näringsämnen till blodet och tar bort gifter.
Studier har visat att gua sha ökar mikrocirkulationen med 400 %, vilket översvämmer huden med färska näringsämnen. Med tiden ökar detta nivåerna av både kollagen och elastin.

Görs regelbundet, gua sha jämnar ut, lyfter, fyller och konturer huden och minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
Gua sha är också lysande för att minska svullnader och trängsel genom att försiktigt uppmuntra lymfvätskans rörelser, som inte kan flöda av sig själv. Den rör sig bara när vi rör på oss, eller när vi flyttar den.

Gua sha släpper också spänningar i ansiktsmusklerna och lugnar ömma ögon och hud, vilket gör att hyn ser ljusare och glödande ut.
Dessutom är gua sha enormt njutbar och är otroligt avkopplande och lugnande. 

Du skulle bli förvånad över hur mycket spänning vi lagrar i och bland de 43 musklerna i ansiktet.
Gua sha låter dig också arbeta djupare in i musklerna och fascian än genom att bara använda fingrarna, så att du medvetet kan släppa där det känns knutet eller tätt. Till råga på allt aktiverar ansiktsguasha akupressurpunkterna längs de 12 större meridianlinjerna i ditt ansikte.