Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Te Heart Chakra

  • 95 kr
Dela

Denna upplyftande örtteblandning med kamomill, citronverbena, fänkål och ros är lugnande, tröstande och främjar en mild känsla av lätthet och innehåll.

Hjärtchakra (Anahata) - Jag älskar Vår förmåga att älska andra och oss själva är förknippad med hjärtat. Hjärtchakrat är centrum för din känsla av omtanke och medkänsla; det uppmuntrar oss att verkligen älska och att verkligen förlåta.
Att koncentrera sig på detta chakra, vårdar vår öppenhet i att dela och ge och ta emot villkorslös kärlek. Hjärtchakrat är också det helande centrumet och främjar självkärlek, vänlighet och respekt. Innehåller inget koffein, det är lugnande men också inspirerande.

Produktspecifikationer Ingredienser: Kamomill, fänkål, kanel, citronverbena, rosenblad, stjärnanis, kardemumma, lavendel (alla ekologiska).

Innehåller 15 pyramidformade tepåsar i en cylindrisk kartongbehållare.

Förberedelse Vatten 100°C Infundera i 3 min Infundera upp till 2x

Solaris Tea är ett familjeföretag baserat i Irland, specialiserat på att blanda internationellt prisbelönta ekologiska teer och örtinfusioner. Solaris säkerställer att alla teer produceras på högsta nivå av hållbarhet och kvalitet. Alla blandningar är fria från tillsatta smaker. Master Tea Blender Jörg Müller, en före detta elitgymnast, har en examen i örtmedicin (BSc Hons) och har bott i Irland de senaste 15 åren.