Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Te Root Chakra

  • 95 kr
Dela

Denna lugnande, orientaliska kryddblandning som innehåller ingefära, kanel och kakaoskal, är fyllig och jordnära, med en naturlig tröstande sötma som hjälper dig att känna dig säker och jordad. 

Rotchakra (Muladhara) - Jag är Ett fokus på vårt rotchakra hjälper till att hålla oss jordade och djupt rotade i denna värld.
Därmed är vi mer öppna för stöd, samtidigt som vi förankrar och kopplar samman vårt medfödda vetande, överlevnadsinstinkter och grundläggande önskningar.
Roten till din varelse etablerar den djupaste förbindelsen med din fysiska kropp, vilket är bra för att förankra dig själv innan träning.

Produktspecifikationer Ingredienser: ingefära, kanel, lakrits, kakaoskal, kardemumma, kryddnejlika (alla ekologiska).
Innehåller 15 pyramidformade tepåsar i en cylindrisk kartongbehållare. 

Förberedelse Vatten 100°C Infundera i 3-5 min Infundera upp till 2x 

Solaris Tea är ett familjeföretag baserat i Irland, specialiserat på att blanda internationellt prisbelönta ekologiska teer och örtinfusioner. Solaris säkerställer att alla teer produceras på högsta nivå av hållbarhet och kvalitet. Alla blandningar är fria från tillsatta smaker. Master Tea Blender Jörg Müller, en före detta elitgymnast, har en examen i örtmedicin (BSc Hons) och har bott i Irland de senaste 15 åren.