3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Dendrit Opal Hänge

  • 695 kr
  • 595 kr

Dela

Hängen i dendrit opal. Så vackra

Äkta silver

Dendritisk opal är en av de mest unika och eftertraktade stenarna på marknaden. Med sin vackra och naturliga mönsterbildning är detta en sten som verkligen sticker ut från mängden. Men det är inte bara utseendet som gör dendritisk opal så speciell, den har också många viktiga spirituella och energetiska egenskaper som gör den till en viktig del av många människors liv.

Dendritisk opal har länge varit känd som en sten som förstärker kreativitet och självuttryck. Det sägs att den hjälper till att öppna upp för nya idéer och perspektiv, och också hjälper till att ta bort blockeringar och öka självsäkerhet. För många människor är dendritisk opal en viktig sten för andlig utveckling och spirituellt vägledning.

Så om du söker efter en unik och vacker sten med många spirituella och energetiska egenskaper, då bör du definitivt ta en närmare titt på dendritisk opal. Med sin vackra och unika utseende, och dess viktiga spirituella och energetiska egenskaper, är detta en sten som du definitivt inte vill missa. Så vänta inte, köp din dendritisk opal idag!