3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Ametistkluster 23kg

  • 8 995 kr
Dela

OBS. Gäller endast upphämtning i butik. Vill man betala för frakt som är ca 900kr så hör av er så löser vi det. 

En fantastisk ametistgrotta på 23kg

Ursprungsland: Brasilien 

Höjd: 57cm

Varför du ska använda Ametist: Ametist är en meditativ och lugnande sten som fungerar på det känslomässiga, andliga och fysiska planet. Uppskattningen för Ametist sträcker sig så långt tillbaka i historien eftersom den har varit så närvarande över hela världen.
Det är uppenbart varför så många kulturer har kommit att hålla denna sten i högsta respekt.
Mycket av detta har så klart att göra med färgen på Ametist. Adel och kunglig bäring har förknippats med lila under längst tid.
Och på grund av detta har Ametist en viss lyxig kvalitet. Det kanske inte är lika dyrt som många andra av världens mest värdefulla ädelstenar.
Men ametistpärlor är fortfarande fängslande smycken och dekorationer. Det är inga problem med att använda laboratorieodlad ametist.
Det enda skälet mot detta skulle vara om du ville använda en bit ametist som kommer från en speciell plats. En som kan ha personlig betydelse för dig.
Så länge du faktiskt köper äkta ametist, och inte bara lila-färgat glas, är de metafysiska egenskaperna desamma. Och laboratorieametist kringgår problemen med arbetarsäkerhet som många utvunna ädelstenar står inför. Ametist har praktiskt taget oöverträffade legendariska krafter och den har en unik plats i raden av kristalllore.

Ametist är en av de mest kända och framträdande kristallerna på grund av dess vackra färg samt dess andliga och bokstavliga betydelse.
Ametistens andliga betydelse är jordnära, lugn och lugn. Den bokstavliga betydelsen av Ametist är "inte berusad" - dess namn översätts från det grekiska ordet améthystos.
För denna uråldriga, kloka kultur var ametistkristallen av yttersta vikt, och myten förknippad med den lever fortfarande kvar inuti den än i dag.
Du kan omedelbart känna sinnesfrid genom att bara titta på denna briljanta kristall. Faktum är att dess strålande lila och vita färger har representerat nykterheten av känslor och ande genom historien. Genom att placera ametist på din panna, navel eller hjärta kan du omedelbart känna ilska, frustration och ilska som lämnar din kropp.
Det är också den traditionella gåvan för ett pars 33:e bröllopsdag eftersom 33 är numret på gudomligt skydd.