Kvinnokropp i Ryolit Rainforest Jasper

I lager.
Antal: 2

295 kr

Underbart vackra kvinnokroppar i ryolit regnskogs jaspis

Ursprungsland: Madagaskar 

Varför du ska använda Ryolit: Rainforest Jaspis har en subtil och gradvis energi, och den kommer att locka mer behagliga och glädjefulla energier in i ditt liv.
Om du är någon som har en djup koppling till jorden och känner dig motiverad att hjälpa till att läka världen, kommer energierna från Rainforest Jasper att gynna dig mycket. Denna sten kommer att ge dig en djupare koppling till naturen och miljön, och även med Moder Gaia själv. 

Det kommer att uppmuntra dig att ha en mer hjärtcentrerad kärlek till jorden. Det kommer att se dig göra ett mer solidt engagemang för jorden och dess hälsa och välbefinnande. Du kommer att göra både stora och små förändringar i ditt liv som kommer att gynna jorden, och du kommer att inspirera alla människor du känner att göra detsamma.
Det kommer också att stödja dig när du vill få kontakt med elementära varelser och naturandar, precis som Kunzite.
Rainforest Jasper har en energi för glädje och lycka som kommer att flöda utåt från alla aspekter av ditt liv.
Denna sten kommer också att ge dig kraftfulla förändringsenergier. När du börjar använda denna underbara sten kommer den tysta, glada och starka energin som den besitter också att locka nya och mer positiva människor in i ditt liv.
Rainforest Jasper kommer att ge mer balans i alla aspekter. Det kommer att stärka din fysiska kropp, lugna dina känslor och ge dig mental klarhet.