3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Apatit

  • 45 kr
Dela

Mörkblå stenar förknippas ofta med sinnets funktion. Du kan tänka på den heliga lapis lazuli-stenen som det ultimata exemplet på detta.
Blå apatit är inget undantag, särskilt när den förekommer i mycket mörka indigo nyanser, vilket är hur det ofta finns i naturen. 

Det kommer att hjälpa utvecklingen av psykiska krafter och även hjälpa dig att bli mer anpassad till den andliga världen.
Om du söker en religiös upplysning eller andlig förändring, kan detta vara den rätta stenen att använda för att hjälpa dig på denna resa. 

Kom ihåg den ursprungliga betydelsen av apatit, det antika grekiska ordet som betyder illusioner eller bedrägeri. Du kanske tror att detta betyder att den här stenen försöker lura dig som ett resultat av detta, men slappna av - så är det inte!
Snarare kommer den här kristallen att hjälpa dig att se vad som är sant i din psykiska och energiska utveckling, och vad som istället skapas av ångest, rädsla eller en överaktiv fantasi. 

Kom ihåg att sanningen inte är så ofta som den först verkar, precis som denna kristall, när den finns i den naturliga världen, kan tyckas vara andra typer av sten helt tills den identifieras korrekt.
Men med blå apatit vid din sida kommer du snart att skära dig till kärnan av saken med lätthet.
Blå apatit är bra för att utveckla självförtroende och acceptera dig själv, med alla dina egenheter och brister.
Vissa blå apatitstenar har en grönaktig gjutning, eller är nyanser av blågrönt snarare än de marinblå eller klara kungsblåa färgerna som är mer typiska.
Dessa stenar har ytterligare inflytandekrafter i den fysiska världen. Om du söker en typ av upplysning som kommer att ha en direkt positiv inverkan på ditt liv "på marken" så kan en blågrön nyans av apatit vara vad du är ute efter.

Information: Blå apatit är en form av mineralgruppen som fick namnet apatit 1786, även om den strikta definitionen av denna mineralbildning inte fastställdes, som den används idag, förrän 1860. Mineralet apatit kommer från ett grekiskt ord som betyder "bedra", på grund av dess ovanliga ursprung.
Apatit finns i Indien, Brasilien, Madagaskar, Ryssland och över hela Nordamerika och bryts för närvarande främst för sina vetenskapliga egenskaper snarare än sina kristallologiska.