3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Celestit Cuddle Stones

  • 45 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Cuddle stones i celestin

Ursprungsland: Madagaskar 

Storlek: ca 2cm

Celestite är ett mineral som består av strontiumsulfat. Den går också under namnet Celestine. Det är en kristall som mestadels finns i sedimentära bergarter. Oftast finns Celestite i nyanser av ljusblått eller vitt även om det också kan vara rosa, ljusgrönt, ljust brunt, grått eller till och med färglöst. Meningen med Celestite är mental klarhet och högre syfte.

Hitta dina drömmar

Fladdret av änglavingar, färgen på morgonhimlen i det ögonblicket före gryningen, och brummandet av nya tids höga vibrationer, Celestite är verkligen drömmarnas grejer. Kommer från det latinska ordet Caelestis som betyder himmelsk, är det ingen överraskning att höra att denna skimrande kristall är indränkt i rika mystiska egenskaper. Celestite handlar om inre frid, tyst utrymme och att höja andan. Det är en sten som viskar om djup koppling till andra världar. Med sin eteriska energi och distinkta himmelska nyanser är Celestite en av de vackraste himmelsblå ädelstenarna i världen.

Från Libyen till Egypten, Madagaskars sockersand, Storbritanniens regnvåta himmel, Perus mystiska berg och till och med så långt som till Kanada, Mexiko, Tyskland och Polen – Celestite verkar vara en sten som har fallit från en stjärnhop. och hamnade på alla dessa avlägsna platser. Det är en geodkristall som består av grundämnet strontiumsulfat – vilket också är det grundämne som ofta blandas med metall för att skapa de blå gnistorna av fyrverkerier som lyser upp himlen. Detta är bara en antydan om den magi som Celestite har inom sig. Det är en kristall av lockande nya upplevelser, en som skimrar med en sublimt hög frekvens och ger sin prismatiska perfektion till bordet. Trots sin koppling till dessa konstgjorda exploderande stjärnor är Celestite mjukare och känsligare än många av de andra stenarna. Det är en kristall som ständigt påminner oss om behovet av att vara uppmärksamma när vi rör oss genom den naturliga världen.

Celestite fungerar som en intuitiv guide för dem som någonsin är redo att omfamna den nya tiden, och strålar av andligt helande och kan hjälpa dig på vägen till fred. Om Celestite slår ett ackord fortsätt läsa.ö

Levande och sparkande med härliga höga vibrationer, om Celestite var en låt är det säkerligen en änglakör som sjunger. En blick på dess disiga blå glimt och du kan inte låta bli att känna dig som om du har lyfts till ett högre nivå av vara. Men oavsett flygig stil och new age-stämningar gör Celestite ett fantastiskt jobb när det kommer till chakrarengöring och jordning. Den här stenen är som att knäppa ett kyligt piller, den mildrar omedelbart sinnet och släcker heta huvuden. Här är alla sätt som Celestite tjänar din kropp, sinne och själ på...

Fysiska läkande egenskaper

Rengör din aura, rensa ut röran från ditt sinne och släpp in den ljuva inre friden i varje cell med Celestites kraftfulla helande egenskaper. Den här milda och vackra stenen är mer känd för sina andliga krafter, men eftersom den fysiska och himmelska kroppen är sammankopplade, finns det säkerligen en negativ effekt. Celestite kan hjälpa kroppen att spola ut gifter och är särskilt användbar för att hjälpa kroppen att läka från stressrelaterade störningar. Oavsett om det gäller matsmältningsproblem eller akne, är Celestites touch som en organisk balsam för kroppen.

Mentala och emotionella läkande egenskaper

Ta ett djupt andetag och slappna av, Celestite är på din sida. Denna kristall handlar om att tvinga dig att hitta din inre balans och perfekta känsla av frid. Det är en otrolig sten att vända sig till när du kämpar med dysfunktionella relationer eftersom den hjälper till att rensa sinnet från ilska, förbittring och kvardröjande dåligt humör – vilket ger plats för klarhet, klara ögon och en känsla av lugn att fläkta direkt i. När du leds inte av dina känslors eld, du är bättre rustad att kommunicera, uttrycka medkänsla både inifrån och ut och att öppna ditt hjärta.

För dem som ständigt känner sig på kant eller i ett tillstånd av överväldigande, tystar Celestite stormarna som rasar inombords. Det gör inte detta med en positiv vitkalkning utan inbjuder dig istället att bearbeta dina känslor bit för bit, att sitta i stillhet, förstå ditt högre syfte och låta din inre styrka och oändliga visdom uppväga rädslans skuggiga platser.