3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Kunzit Cuddle Stone

  • 45 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Kunzit är en mycket eftertraktad sten för dess många unika egenskaper. Den är känd för att ha en stark förmåga att öka kärlek och värme i relationer, och är ofta kallad "kärlekens sten". Den kan hjälpa till att öka känslor av öppenhet och empati, och kan också hjälpa till att lindra stress och oro.

Kunzit är också känd för att ha starka helande egenskaper, och kan hjälpa till att balansera chakrorna och lindra smärta. Den kan också hjälpa till att stärka immunförsvaret och förbättra hjärt- och lungfunktionen.

Förutom dessa terapeutiska fördelar, är kunzit också mycket vacker och kan lägga till en elegant touch till vilken smycke eller heminredning som helst. Den finns i en mängd olika nyanser av rosa, från ljus till mörkt, och kan vara transparent eller opak.

Kunzit är en vanlig sten i smycken som halsband, armband, örhängen och ringar. Det är också mycket populärt som en sten för inredning, såsom som dekorativa föremål och skulpturer.

Så om du letar efter en sten med många fördelar, både terapeutiska och estetiska, är kunzit ett utmärkt val. Köp din kunzit från en pålitlig källa för att vara säker på att få en äkta och kvalitativ sten.