3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rhodonit

  • 45 kr
Dela

Stora och fina rhodonit. 

3-4 cm

Chakra: Hjärta och rot

Ursprungsland: Pakistan

Det är idén med läkande egenskaper hos rhodonit som lika ofta lockar dem som söker något speciellt andligt till att plocka fram denna sten.
Känslan av klarhet och självförtroende som kommer från rhodonit gör det mycket populärt för dem som ska inleda ett nytt kapitel i sina liv.
Denna kristall förbättrar koncentrationen och förmågan i både känslomässig mognad och skärpa i sinnet – mycket viktiga saker att ha som bäst när livet kastar en kurva i din väg. 

Olika rhodonitfärger hjälper dig på olika sätt, och det är viktigt att överväga vilken typ av energi du vill ha i ditt liv när du väljer en ut. De är alla värdefulla på sitt eget sätt, bara olika!
~ Blekrosa rhodonitkristaller har en stark andlig energi och kommer att förbättra livet för dem som söker harmoni, frid och personligt helande. Speciellt när den används i kombination med en kronchakrasten som klar kvarts eller ametist, kommer en ljusrosa rhodonitsten att hjälpa dig att bli "upplyst" i ditt eget liv.
En ljusare rosa sten kommer att fylla dig med energi och passion för att leva ditt bästa liv. Det här är stenen att arbeta med när du fattar stora beslut, särskilt om dina relationer, men också om din karriär eller ditt privatliv.
Det kommer att fylla dig med självförtroende och optimism. 

~ En djupare röd rhodonitsten kommer att göra dig orädd och passionerad. Det kommer att göra det möjligt – till och med enkelt – för dig att möta dina problem direkt.
Det är en stark färg som representerar kraftfulla känslor. Om du känner att du behöver göra genomgripande, massiva förändringar i ditt liv och behöver energin och personlig styrka för att göra det, då är det här stenen du bör använda för att uppnå det. 

~ Röd eller orangefärgad rhodonit är den bästa stenen för att öka din fysiska vitalitet, men också din mentala och psykiska vitalitet. Detta är en mycket skyddande sten, och kan hjälpa dig att lita mer på dig själv än på andra, om det är något du kämpar för att hitta en balans i.
Alla dessa stenar kan vara extremt fördelaktiga, särskilt för människor som går igenom faser av förändring i sina liv, eller som känner sig (av någon anledning) som om de inte är helt nöjda med sitt liv som det är för närvarande.
Beroende på dina exakta problem kan du välja olika typer av rhodonitkristaller, men oavsett vilka du väljer att använda kommer du att känna dig mer energisk, mer förlåtande mot andra och generellt sett gladare och lugnare över ditt liv.