3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lapis Lazuli Handsten L

  • 225 kr

Vackra handstenar i underbara lapis lazuli Ursprungsland:Lapis Lazuli är en vacker och mycket eftertraktad sten som har många unika egenskaper. Det är känt


Dela

Vackra handstenar i underbara lapis lazuli 

Ursprungsland:

Lapis Lazuli är en vacker och mycket eftertraktad sten som har många unika egenskaper. Det är känt för sin djupblå färg och ofta innehåller guldfärgade kalcitfläckar.

En av de viktigaste egenskaperna hos Lapis Lazuli är dess förmåga att förbättra kommunikationen. Det hjälper till att öka självsäkerhet och självkänsla, vilket gör det lättare att uttrycka sig och kommunicera med andra.

Lapis Lazuli är också känt för att ha positiva effekter på hjärnan och minnet. Det kan hjälpa till att öka koncentrationen och minnas detaljer lättare.

Fysiskt kan Lapis Lazuli hjälpa till att lindra huvudvärk och spänningar i kroppen. Det kan också hjälpa till att reglera blodtrycket och förbättra hjärtats hälsa.

Dessa är bara några av de många unika egenskaperna hos Lapis Lazuli. Denna vackra sten är en utmärkt val för personer som är intresserade av att förbättra sin kommunikation, minne och allmänna hälsa.

SEO-nyckelord: Lapis Lazuli, sten, egenskaper, kommunikation, minne, hälsa, vacker, eftertraktad, djupblå färg, guldfärgade kalcitfläckar.Följ i konstnärers och faraoners fotspår med de gnistrande blå och stjärnbelysta nyanserna i Lapis Lazuli. Denna blå handsten svämmar över av visdom, obehindrat självuttryck och energin att klättra till månen. Lapis Lazuli är en kraftfull healer och kan väcka de undangömda psykiska förmågorna och hjälpa dig att se längre, känna dig djupare och lysa som det starkaste ljuset.

"Med denna handsten skapar jag ett heligt utrymme inuti mig själv"

BESKRIVNING
Lapis Lazuli är en av de äldsta och mest mystiska helande kristallerna. Denna sten skars en gång i hjärtformer för att pryda de egyptiska kungars gravar. De tros ständigt vägleda dig på en resa - från detta liv till nästa. Lapis svämmar över av metafysiska egenskaper och kan vara en släkting när det kommer till att vägleda dig med din egen intuitions fackla. Ibland flimrande, ibland flammande – vår intuition kan skapa en grund på vilken vårt inre hus kan frodas. Precis som en muskel behöver intuitionen stärkas, och detta är vad den spräckliga djupblå midnattshimlen i Lapis kan göra för dig.

Lapis Lazuli är också ett halschakra och tredje ögats chakrasten. Dessa två chakran fungerar i vacker harmoni när de är rengjorda och klara och har utrymme för ren energi att flöda. Halsen är hemmet för vår sanning och hur vi delar våra uttalade önskningar med världen. Det är så mycket viktigt att finna tro på våra ord och Lapis tvingar oss att säga ifrån. Det tredje ögats chakra är porten till visdomens brunn och ett heligt utrymme för att se till att vi litar på vår egen magkänsla.