3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lapis Lazuli Handsten M

  • 195 kr

Följ i konstnärers och faraoners fotspår med de gnistrande blå och stjärnbelysta nyanserna i Lapis Lazuli. Denna blå handsten svämmar över av visdom,


Dela

Följ i konstnärers och faraoners fotspår med de gnistrande blå och stjärnbelysta nyanserna i Lapis Lazuli. Denna blå handsten svämmar över av visdom, obehindrat självuttryck och energin att klättra till månen. Lapis Lazuli är en kraftfull healer och kan väcka de undangömda psykiska förmågorna och hjälpa dig att se längre, känna dig djupare och lysa som det starkaste ljuset.


"Med denna handsten skapar jag ett heligt utrymme inuti mig själv"


BESKRIVNING

Lapis Lazuli är en av de äldsta och mest mystiska helande kristallerna. Denna sten skars en gång i hjärtformer för att pryda de egyptiska kungars gravar. De tros ständigt vägleda dig på en resa - från detta liv till nästa. Lapis svämmar över av metafysiska egenskaper och kan vara en släkting när det kommer till att vägleda dig med din egen intuitions fackla. Ibland flimrande, ibland flammande – vår intuition kan skapa en grund på vilken vårt inre hus kan frodas. Precis som en muskel behöver intuitionen stärkas, och detta är vad den spräckliga djupblå midnattshimlen i Lapis kan göra för dig.


Lapis Lazuli är också ett halschakra och tredje ögats chakrasten. Dessa två chakran fungerar i vacker harmoni när de är rengjorda och klara och har utrymme för ren energi att flöda. Halsen är hemmet för vår sanning och hur vi delar våra uttalade önskningar med världen. Det är så mycket viktigt att finna tro på våra ord och Lapis tvingar oss att säga ifrån. Det tredje ögats chakra är porten till visdomens brunn och ett heligt utrymme för att se till att vi litar på vår egen magkänsla.