3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Blå Aquatine Lemurian - Blå Aragonit

  • 225 kr

Läkande egenskaper hos Aquatine Lemurian Calcite: Aquatine Lemurian Calcite är en ädelsten som har många läkande egenskaper hos människor. Det betyder att

Dela

Läkande egenskaper hos Aquatine Lemurian Calcite: Aquatine Lemurian Calcite är en ädelsten som har många läkande egenskaper hos människor. Det betyder att om vi bär den ädelstenen kan vi bli av med många problem i vårt liv. Låt oss veta de stenläkande egenskaperna hos denna ädelsten. Anslutning till olika chakran - Lemurian Aquatine Calcites frekvens ansluter till hjärtat, tredje ögat, kronan och övre transpersonella chakran. 

Det betyder att efter att ha burit denna ädelsten kommer denna sten att kopplas samman med vår inre själ som ständigt kan upprätthålla fred. Lugnande din känslomässiga sida - 

Den har också kraften att stödja och lugna ens känslomässiga kropp. Detta gör att man kan bli lugn och kontrollera sina känslor. Det hjälper oss också med negativa känslor som stress, oro, rädsla och ångest.

Metafysiska egenskaper hos Aquatine Lemurian Calcite Hjälper oss att inse vilka vi är - Dessa Aquatine Lemurian kristaller är bara här för att hjälpa oss att komma ihåg vilka vi verkligen är. Ibland var det som att kopplingen mellan dig och lemurisk kristall måste etableras först. Sedan kan du göra en direkt eller indirekt koppling till kristallen. Huvudsaken är att du måste öppna den länken mellan kristallen och dig.

Källa till fantastisk information - Det finns mycket gömt inuti dessa Aquatine Lemurian kristaller. Varje kristall har stora universum och mycket gömd information i sig. Varje person som faktiskt dras till denna ädelsten är redan kopplad till denna information. De är i linje med att ta in de högre frekvenserna av information och ljus genom arbete, energi etc. Metafysiska egenskaper hos Aquatine Lemurian Calcite Hjälper oss att inse vilka vi är - Dessa Aquatine Lemurian Crystal frön är bara här för att hjälpa oss att komma ihåg vilka vi verkligen är. Ibland var det som att kopplingen mellan dig och lemurisk kristall måste etableras först. Sedan kan du göra en direkt eller indirekt koppling till kristallen. Huvudsaken är att du måste öppna den länken mellan kristallen och dig. 

Aquatine Lemurian Calcite Fakta Aquatine Lemurian Calcite ädelsten är en sorts kristall som används för att läka oss. Dessa ädelstenskristaller finns vanligtvis också i färger. Några av dem är blå kalcitläkande kristaller som kan läka smärta, särskilt rygg. Det är en lugnande sten som har helande egenskaper för älskare.

I denna blåfärgade kalcitläkande sten har vi många specificerade stenar för olika ändamål. Varje sort tjänar olika. I allmänhet strömmar ett visualiserat vitt ljus från lemurisk kristall till personen. Du måste hålla Aquatine Lemurian vid kronchakrat (som också är känt som det tredje ögat) eller var du än vill vara koncentrerad. Ett vitt ljus går in i kroppen och båda energierna kommer att flöda perfekt. Detta kan fortsätta tills du kan känna dig komplett. Om du fortsätter att göra healing eller energiarbete, då kommer du att få din vägledning om vad du ska göra för dig själv och du kommer att sätta upp ett mål och livet kommer att fortsätta smidigt.