Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Eye of Shiva Hjärta

  • 125 kr
Dela

Ursprungsland: Indien

Storlek: 3,5cm

Shiva Shell som ibland kallas Pacific Cat's Eye har antagits öppna det tredje ögats chakra som omvandlar och dämpar negativ energi. Det är en fantastisk naturpärla gjord av kalciumkarbonat och har bruna och svarta band som är utskurna i formen av ögat. Lord Shiva annat än Indien dyrkas i länder, Tibet och Sri Lanka, ädelstenens namn kommer från Herren Shivas tredje öga i mitten av idolens panna. Shivas öga är en betydande spådoms- och transformerande kristall som hjälper till att hitta en ny väg i livet.

Det ger oss visionen av det tredje ögat och har vattenenergi, det tros skärpa bärarens intuition, vilket i sin tur förbättrar urskillningen och fördjupar förståelsen. Det är en sten av visdom som hjälper till att förstå vår värld och händelser. Shivas öga visar sig vara bra om det hålls i norra delen av en individs hem och antas vara associerad med livshistoria och karriärväg. Den strömmande energin i denna sten balanserar livsströmmens tryck och kommer att skydda eller skydda mot dess skadliga effekter. The Eye of Shiva eller så kallade Pacific Cat's Eye används främst som en meditationskristall för att förstå dig själv och de problem som händer i livet. Det praktiseras för att underlätta djup förståelse av ditt inre så att du effektivt kan avstå från det yttre universum på ett sätt som är ansenligt för ditt hjärta. Det rapporteras att det kommer att reflektera och slå tillbaka mot det onda ögat, och även hjälper till med föraningar.

Shiva Shell innehåller kvaliteten på en stor hinduisk gudom Shiva betyder gynnsam är förstöraren eller transformatorn. Som ett speciellt smycke har Shiva Eye en oefterhärmlig karisma och som en skyddande lyckosten symboliserar den "Shivas tredje öga" och vakar över den som har det. Det tredje ögat representerar kunskapens och vishetens öga, essensen av allvetenheten hos fruktbarhetsguden Shiva, som förenar man och kvinna. Spolen på baksidan av Shiva Eye symboliserar utveckling och skenbar rörelse och är en betydande och viktig symbol för säkerhet mot dåliga energier. Det rullar upp och stärker optimistiska energier. Shiva Eye har en kollektivt positiv effekt på en individs naturliga välbefinnande. Denna organiska ädelsten, allmänt känd som kattens öga, sköljs upp längs en flodstrand och är huggen in i ögats anatomi för att representera Shivas öga.