Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Golden Healer Hjärtskål

  • 295 kr

Dela

Underbara hjärtskålar i golden healer

Ursprungsland: Brasilien 

Varför du ska använda golden healer: 

.Golden Healer Quartz kommer att återställa din balans och uppmuntra till lugn och harmoni.
Det kommer att hjälpa dig att hålla kontakten med de andliga världarna, och det kommer att aktivera dina chakran för att förena din vilja med det Gudomliga! Denna kristall kommer också att anpassa dina yin- och yang-energier. 

Det kommer att leda dig till positiva förändringar genom att ge dig gåvan att förstå vad som behöver ändras eller elimineras.
Golden Healer Quartz är en högvibrerande kristall och en mästerläkare.
Det kommer att höja dina vibrationer, förstärka dina avsikter och släppa alla blockeringar som finns i din kropp och i ditt liv.
Det kommer att fungera på dig på ett mycket lugnt sätt, men förändringarna som kommer att ske kommer att gå väldigt djupt och ske på flera nivåer. Förändringarna kommer att vara utmanande och de kommer inte att ske över en natt.
Men när de väl gör det kommer du att njuta av den enorma skillnaden! Du kommer att ägna tid åt att arbeta med dina tankar och känslor, och sedan försöka se dem från ett annat och högre perspektiv. Du kommer även att kunna integrera dina insikter tillsammans med dina fysiska besvär som du kan ha.

Beskrivning: Golden Healer Quartz är en kiseldioxid som har gyllene eller gula järnmineraler på ytan eller som inneslutningar. Det anses vara en multifunktionskristall på grund av dess många användningsområden och fördelar. Den innehåller de förstorande egenskaperna hos den klara kvartsen och fördelarna med helande förändring. Den gyllene nyansen hos Golden Healer Quartz är på grund av järnoxiden som är fångad inuti kristallen.