3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Hjärta med Rubin i Fuchsit

  • 125 kr

Dela

Ursöta hjärtan med rubin i fuchsit. 3,5-4cm

Kvalite: Hög

Ursprungsland: Indien 

Varför du ska bära rubin i fuchsit: Rubin Fuchsits energier ger tillsammans starkt känslomässigt stöd och självreflektion under svåra tider.
Rubin, som erbjuder oändligt mod och styrka, kombinerat med de avslappnande och närande vibrationerna från Fuchsit, kommer att kännas omedelbart.
Denna kristall kommer att börja arbeta för att läka din känslokropp och lindra all den tyngd som vi bär på våra hjärtan på grund av trauma. 

Rubin i sig kommer att hjälpa till att ge styrka och förtroende för dig själv, något som människor kämpar med dagligen. Att erbjuda nyvunnet självförtroende kommer att driva oss att återfå passionen i våra liv och driva oss att börja gå vidare på vår livsväg. Fuchsite är en sten som underlättar energiöverföring från andra mineraler, vilket möjliggör förstärkta effekter oavsett vilken sten den kombineras med.
Rubin i Fuchsit  resonerar starkt med jordens energier och använder sina vibrationer för att föryngra vår livskraft. Denna sten tillåter oss att "rota" oss tillbaka till jorden med ett öppet hjärta som har börjat läka och stärka. 

Du kommer snart att märka hur ofta du börjar tala från ditt hjärta, och inte från all toxicitet som en gång omgav det. Rubin Fuchsit är en av de mer kraftfulla stenarna men kommer inte att vara överväldigande för känsliga eller nya användare.

Info: Rubin i fuchsit är ett naturligt förekommande mineral av grön Fuchsit och Rubin. Rubin är en sort av korund, medan Fuchsit är en krombaserad glimmer. Denna kombination av stenar upptäcktes först nyligen och finns bara i södra Indien.