3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Citrin Miniklot

  • 45 kr
Dela

Otroligt fina klot i citrin. Bränd

Ursprungsland: Brasilien 

Citrin är en unik och vacker sten med många fördelaktiga egenskaper. Denna glittrande guldfärgade sten är känd för att förstärka optimismen, ge energi och skapa positivitet i ditt liv.

Citrin är också en kraftfull sten för att skapa rikedom och framgång. Den är känd för att öka viljan och drivkraften till att nå dina mål och att öka chansen för ekonomiskt välbefinnande. Placera en citrin i din arbetsplats eller i din plånbok för att öka dina möjligheter till ekonomisk framgång.

Denna sten är också en utmärkt healing sten, den är känd för att hjälpa till att förbättra immunförsvaret, minska stress och öka energinivåerna. Citrin är också känd för att ge klarhet i tanken och hjälpa till att lösa problem.

Citrin är också mycket värdefull för din spirituella vägledning, denna sten är känd för att öka din intuition och hjälpa dig att få kontakt med ditt högre jag. Det kan också hjälpa dig att bli mer medveten om dina drömmar och att öka din andliga kraft.

För att få ut mesta möjliga av Citrin, kan du använda den som en prydnad, hålla den i din hand under meditation eller lägg den under din kudde när du sover. Citrin är också perfekt som gåva till någon som du bryr dig om eller till dig själv för att öka välbefinnandet och lyckan i livet.