3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Hematoidkvarts, Miniklot

  • 45 kr
Dela

Ursprungsland: Madagaskar

Storlek: 2cm ca

Varför du ska använda Hematoid:
Hematoid är en kristall som kommer att rensa och fokusera ditt sinne så att du kan uppnå alla dina mål och slutföra alla dina uppgifter.
Hematoid Quartz kommer att stimulera ditt sinne för högre lärande, och det kommer att öka ditt minne och kritiskt tänkande. Det kommer att hjälpa till att utveckla dina logiska tankeprocesser och hjälpa dig att nå din högsta kapacitet.

Det kommer att främja tydlighet i tankarna. Det kommer att fungera som en sinnesrensare som kommer att lugna dina känslor och ge plats för mer rationellt tänkande och beslutsfattande. 

Det kommer också att ta bort alla spår av mental stress så att du kan fokusera på de saker du behöver uppnå. Det kommer att hjälpa dig att slappna av när saker börjar bli stressiga, och det kommer också att hjälpa dig att tänka på jobbet när det är mycket tid. 

Denna kristall kommer att öka din självkänsla och öka ditt självförtroende. Det kommer att ge dig försäkran att acceptera de utmaningar som kommer att komma över dig och vinna segrande. 

Hematoid Quartz kommer att locka till sig alla slags välmående energier och belöna dina ansträngningar med lycka till och lycka till!

Info: 
Hematoid kvarts är en kvartskristall som innehåller inneslutningar av hematit.
Dess inneslutningar uppvisar små svarta eller rödbruna "stjärnor" eller moln inom kvartspunktens avslutning. Det kallas också ibland Specularite Quartz, Fire Quartz och Ferruginous Quartz