3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Tangerinekvarts Kluster

  • 345 kr
Dela

Vackert kluster av tangerinekvarts

Ursprungsland: Brasilien 

Vikt: 114g

Storlek: 5x9cm

Varför du ska använda tangerinekvarts

Det bör vara din favoritkristall när du vill få mer förståelse, tillväxt eller acceptans. Det hjälper dig att utvärdera och ta itu med dina inre problem utan att döma eller kritisera.
Energierna från Tangerine Quartz kommer att uppmuntra till förlåtelse, och det kommer att ge dig modet att släppa tidigare problem och trauman som inte längre tjänar ditt syfte.
Det kommer att bli av med allt som hindrar dig från att gå framåt! Tangerine Quartz kommer att fungera bra med Sakral Chakras energier, främja kreativitet och acceptans av förändringar och övergångar i ditt liv. Denna kristall kommer att stödja balansen i sakralchakrat och hjälpa dig att lägga det förflutna bakom dig.
Tangerine Quartz är en kristall av uthållighet och styrka. Det uppvisar en energi som tillåter en tydligare förståelse av de händelser som kommer att påverka dig och ditt liv.
Det är en kristall som hjälper dig att hitta en plats av tystnad och lugn efter fysiska eller känslomässiga trauman. Det kommer också att hjälpa dig att läka från psykiska attacker, främja en känsla av medkänsla och förlåtelse istället för att tilldela skuld.

Information: Tangerine Quartz är ett kiseldioxidmineral från kvartsfamiljen.
Dess färg kommer från inneslutningar eller avlagringar av järnoxid. 

Tangerine Quartz har fått sitt namn från sin färg, som sträcker sig från rött till orange. De flesta av Tangerine Quartz kristaller finns i Minas Gerais, Brasilien.
Det är här de bildas när mineralet hematit kombineras med vatten. Hematit är en järnsten som rostar i vatten. 

Denna rost binder sedan till ytan av klarkvarts, vilket ger mandarinkvartsen dess distinkta orange färg. Stora fyndigheter av mandarinkvarts finns i Brasilien och Madagaskar.