3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Vit Scolecit Kluster

  • 475 kr
Dela

Så vackert att jag svimmat några gånger💫

Vikt: 326g

Storlek: 8x11cm

Ursprungsland: Indien

Varför du ska använda Scolecite:

Scolecite är stenen av "inre frid", och kommer att vara det perfekta botemedlet för alla som vill koppla av, särskilt efter en lång dag.
Kristallen aktiverar våra övre chakran och används ofta som ett meditationsverktyg. När man håller en bit mot det tredje ögat kommer man omedelbart att känna långsamma, pulserande vibrationer massera vårt sjätte chakra.
Scolecite stärker och låser upp vårt tredje öga och möjliggör intensiva klara drömmar.
Med den är extrem livlighet och förbättrat minne av dina nattliga interdimensionella resor mycket vanligt. När man mediterar med avsikt att rengöra aura eller självläka är det viktigt att göra det från hjärtat. Scolecite kan arbeta på en högre vibration med de övre chakrana, men det låser också upp hjärtat och pressar det för att släppa allt som kan orsaka smärta inifrån. Denna sten är en total aurisk rengöring och kommer på sätt och vis att göra en "vårrengöring" på dig när du arbetar med den dagligen.

Det är viktigt att rengöra med salvia mm på Scolecite efter att du har arbetat med det eftersom det drar ut negativ energi inifrån och absorberar den.
Rådet rekommenderar att du bär Scolecite med dig dagligen som en påminnelse om att fokusera på dig själv och för att öppna upp ditt hjärtas energier för dem runt omkring dig.
Scolecite är mycket bra sten för alla som vill göra drömarbete eller förbättra sitt minne. 

Det är en sten som är stolt över att hjälpa dig att förstå bilder i drömmar och den korrelation som den kan spela på i ditt liv. Allt i våra drömmar har en mening om något i verkligheten, och denna sten hjälper oss i denna upptäckt.
Att kunna förstå våra drömmar kan hjälpa oss att gå framåt och utbilda oss själva om vart vi vill åka och hur vi skulle komma dit.

Scolecite är en kraftfull återbalanserande sten, speciellt för personer som har tillbringat mycket tid i högenergimiljöer. I kinesisk filosofi förknippas scolecite med Yin-energi, i motsats till Yang-energi. Yang-energin är utåtriktad, medan Yin-energin är inåtriktad och främjar självkärlek och självläkning.
Om du har tillbringat en betydande tid i Yang-miljöer, till exempel kraftfulla arbetsmiljöer eller sociala evenemang, kan du behöva en bra dos av Yin-energin i en sten som scolecite för att "ladda om".
Detta är särskilt viktigt för personer som är introverta – det vill säga som vinner sin energi på att vara ensamma.
Scolecite kommer att påskynda uppladdningsprocessen, hjälpa dig att samla din energi och lugna dig själv så att du är fokuserad och redo för dina nästa sociala eller Yang-fokuserade aktiviteter.
Observera dock att extroverta personer behöver lite reflekterande, självfokuserad laddningstid ibland också, så skola slösas inte bort på dem!
Scolecite kan hjälpa till med andlig och känslomässig sinnesfrid, hjälpa dig att utveckla känslor av anknytning till en högre kraft och förtroende för din relation med Honom eller Den.

Information: Scolecites unika struktur har gjort den till en favorit bland geologer! Den bildas i kluster av skarpa, prismatiska, "nålliknande" punkter, som ofta strålar utåt från en källa, eller alternativt korsar varandra för att bilda skulpturer som verkligen är en naturlig konstform. Det finns ingen annan kristall i världen som delar Scolecites exakta formation, vilket gör den mycket distinkt och unik för både estetiska och kristallologiska ändamål. När de slipas och poleras till form av "tumlingssten", förblir ränderna på dessa nålar synliga. Om stenen skulle knäckas på mitten skulle de dyka upp igen – det vill säga, även en slät scolecitsten är inte fast inuti.

När nålarna utsätts för värme vrider de sig och kryper ihop sig, vilket är där namnet på denna sten kommer ifrån – "skolecks" betyder "mask" på grekiska. Skolecit finns främst i Indien, även om det även finns fyndigheter av vit skolecit på Island. De flesta scolecitkristaller är vita eller klara, men närvaron av spårmineraler i kristallmatrisen kan också göra dem rosa, röda eller gröna. Olika färger av scolecite kommer att anta lite olika energier, även om dess underliggande egenskaper kommer att förbli relativt lika.