3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Zeolit, Kluster

  • 325 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Ursprungsland: Brasilien 

Vikt: 166g

Storlek: 11x8cm

Varför du ska använda zeolit: 

Zeoliter är utmärkta Reiki-stenar eftersom de hjälper dig att anpassa dig till energierna runt dig.
De kommer också att förbättra ditt svar på dessa helande och stödjande energier.

Zeoliter är från familjen aluminiumsilikat som är känd som molekylsiktar.

Zeoliter kan användas vid behandling av struma och för att lindra uppblåsthet.
De kan också frigöra gifter från kroppen, som inkluderar alkohol och droger. Zeoliter kan också ge fysiskt, känslomässigt och mentalt stöd under uttag av beroende.
Dessa kristaller kommer att ge dig vägledning, särskilt när du inte är säker på hur du ska svara, agera eller besluta dig.

De kommer att genomsyra dig med mental och känslomässig mognad för att hantera dina relationsproblem eller personliga kamper.

När saker och ting inte är meningsfulla just nu, kommer zeoliter att ge dig stabilitet, riktning, frid och lugn. Det kommer att hålla dig optimistisk om dina framtidsutsikter, och det kommer att hålla negativiteterna borta.

Det kommer att hålla dig stark och modig i dina utmanande tider, och det kommer inte att få dig att tappa det som verkligen betyder något.

Information: Dessa är mikroporösa fasta ämnen eftersom de har förmågan att sortera molekyler selektivt baserat på en process för storleksuteslutning.

Naturliga zeoliter kommer från vulkaniska bergarter, asklager och alkaliskt grundvatten.

Denna kombination kristalliserar i tusentals upp till miljoner år efter att ha deponerats i dessa miljöer. Resultaten är naturligt förekommande zeoliter.

Naturliga zeoliter är dock sällan rena. De innehåller föroreningar i varierande grad, och de är ofta andra zeoliter, kvartser, metaller eller mineraler.

Dessa föroreningar resulterar också i att kristallerna uppvisar en blå, vit eller persika kristall. Ibland kan kristallerna också vara färglösa.

Zeoliter förekommer vanligtvis i en matrisform med andra kristaller. Dessa kristaller inkluderar ofta Stilbite, Prehnite, Pectolite, Okenite och Apophyllite.

Zeoliter har också förmågan att absorbera lukter och gifter.