3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Kristallchips Amazonit

  • 10 kr

Dela

Chips i amazonit 

Ursprungsland: Brasilien

Varför du ska använda amazonit: 

Glittrande blågrönt i sina nyanser, Amazoniten ekar av uråldriga berättelser, djungelmagi och det svepande flödet av en av världens mest mystiska floder. Amazonit, som har fått smeknamnet The Hope Stone, drar sig inte för att sätta en positiv snurr på livet, men fördjupar sig inte blint. Det är en ädelsten som påkallar andan av inre styrka, förstorad avsikt och ett engagemang för att använda den kan-göra-attityden för att få det du vill ha.

Denna själfulla ädelsten har länge använts som en talisman av sanning och hopp. Som det mjuka energiska flödet av dess färgschema antyder, kommer det från de täta gröna flodstränderna i Sydamerikas regnskogar, där apor rusar och papegojor ger en blixt av exotisk färg till träden. Amazonit kan också hittas på den vaniljdoftande sanden på Madagaskar och det isiga djupet av Rysslands tundra. Det är en sten som bryts på de mest extraordinära platser och kanske bidrar detta till dess mystiska och vattniga natur.

Amazonit har funnits för evigt, och legenden säger det - det här var stenen som kantade sköldarna från de mytiska Amazonas krigarprinsessor. Amazonitens nåd och härlighet sträcker sig över århundraden, det var också ädelstenen som prydde Tutankhamons tempel och gravar och användes för att göra tavlorna som utgjorde den svårfångade Dödboken. Men även storslagna historiska kopplingar bortsett från, starka läkande egenskaper och djupa kopplingar till hjärtchakrat och halschakrat markerar Amazonitstenen som något speciellt. Om du drömmer om att leva djupare, stå stark och stolt i ditt autentiska ljus och manifestera universell kärlek, kan att välja att använda Amazonite vara ett av de bästa besluten du tar.