3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Fuchsit Chips

  • 10 kr

Dela

Vackra fuchsit chips.
Kvalite: Hög

Ursprungsland: Brasilien

Varför du ska använda: Fuchsite är föryngringens och förnyelsens sten. När du känner att du har fastnat där du är och det inte händer något väsentligt med ditt liv är Fuchsite en mycket bra sten att ha med dig. Det kommer att ge dig ett nytt perspektiv på livet, och det kommer att få dig att uppskatta allt det goda du har för dig. 

Denna sten bär ungdomars energier och vitalitet, och den kommer att fylla ditt liv med glädje, skratt och lekfullhet.
Det kommer att ge dig en känsla av spänning, och det kommer att få dig att se fram emot vad som väntar. Fuchsite kommer att visa dig hur du kan få glädje och tillfredsställelse även från de små sakerna.
Det kommer att få dig att förstå att lycka inte är något som du bara snubblar över på gatan.

Du är ansvarig för din egen lycka. Lycka är vad du gör det till! Fuchsite kan hjälpa dig att återställa glädjen och lyckan i ditt liv.
Det kommer dock inte att hända över en natt. Men du kommer att börja se den subtila skillnaden i hur du känner om de små sakerna, hur du talar till människor som normalt irriterar dig och hur du reagerar på situationer som vanligtvis får ditt blod att koka.

Information:Fuchsite är en härlig grön sten av sorten Muscovite Mica. Det är en av de vackraste och elegantaste stenarna som du kommer att se på grund av den fantastiska gnistan den har. Dess gröna färg beror på de små mängder krom som finns i stenens struktur. Ju mer krom det finns på Fuchsite, desto djupare och starkare blir den gröna färgen. Stenen är uppkallad efter Johann Fuchs, en tysk mineralog. Det finns främst i Brasilien, men det finns också fyndigheter i Indien, Brasilien, Zimbabwe och Ryssland.