3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Karneol Chips

  • 10 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Otroligt fina chips i älskade karneol.
Kvalite:AA

Ursprungsland: Brasilien

Varför du ska använda Karneol: Att hålla denna sten i handen eller vila den på navel, hjärtat eller sakralchakrat kan överföra positiva energier som börjar cirkulera i din aura.
Genom att använda denna sten regelbundet kan du börja gå in i nya faser av ditt liv, förvandlas till den individ som ditt hjärta alltid har velat vara och den person som du fördes till denna planet för att förkroppsliga.
Karneol kan påminna oss om de varma sommardagarna eller till och med om vintern  när vi kommer in från kylan. Andens värme gör att vi kan känna oss hemma i våra kroppar, omgivna av en energi av acceptans och säkerhet. Det låter oss ta chanser, med vetskapen om att vi kommer att ha stöd och vänner som ser upp till oss. Karneol tar på sig den rollen och påminner oss om att det alltid finns där för att se över oss.

Info: Karneols vackra röd-orangea nyans bär de andliga betydelserna av vitalitet, värme och fertilitet.
Det är en färgstark kvarts av sorten Chalcedony. 

Den kommer vanligtvis i röd-orange, rosa och brun färg, och det är ofta en genomskinlig sten. Karneol är också känd som Cornelian sten. Dess namn kommer från två latinska ord: carnel som betyder "kött" och ännu längre bak, cornel som betyder "bär".
Båda dessa ursprung förmedlar sin andliga kraft att ge en rik livskraftsenergi till dem som mediterar med respekt och flit på den. Karneol bryts i USA, Sydafrika, Brasilien, Uruguay, Botswana, Madagaskar, Tyskland, Slovakien, Skottland och Storbritannien.