3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Lapis Lazuli Chips S

  • 10 kr

Är produkten slut? Bevaka och få ett mail när den finns på lager igen. 

Dela

Lapis Lazuli i mindre chips

Kvalite: Hög

Ursprungsland; Afghanistan

Varför du ska använda Lapis: Lapis Lazuli är en skyddssten. Den kan känna igen en psykisk attack och arbetar för att förneka effekterna av alla negativa eller skadliga energier som kommer din väg.

Det är också en sten av lugn och frid, lugnande humör, släpper stress och för samman sinne och kropp i harmoni. Lapis Lazuli uppmuntrar självmedvetenhet och att ta ansvar för ditt eget liv. Det hjälper oss att uttrycka oss på ett säkert och stärkande sätt utan att hålla tillbaka, och tillför egenskaperna ärlighet, medkänsla och integritet till bäraren. 

Info: Namnet Lapis Lazuli betyder "blå sten", och det kallas ibland helt enkelt som Lapis. Namnet kommer från det latinska ordet "lapis" som betyder "sten" och det persiska lazhward som betyder "blå". De blå nyanserna som finns i denna kristalls struktur är rika och djupa i färg, och den har guldfläckar som rinner igenom den, vilket ger den en magisk, mystisk charm. I det antika Egypten användes det i kosmetika i tusentals år. Det sades till och med att Michelangelo använde lapis lazuli i pulverform för blå pigment för att färga freskerna i sitt sixtinska kapell. Sedan urminnes tider har det mystiska utseendet dragit forskares uppmärksamhet och fascinerat siarna med sina övertygande energier. Den har funnit sin väg till mer än en troshelares händer under decennierna, och sedan civilisationens gryning har den visat sig vara en lugnande, lugnande inverkan som hjälper till att öppna sinnet och lugna sinnena.

Lapis Lazuli är en metamorf sten som innehåller lazurit, vilket ger den dess distinkta blå färg. Det kan också innehålla kalcit, pyrit och mindre mängder andra mineraler.