3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Regnbågsmånsten Chips

  • 10 kr

Dela

Underbara månsten.

Chakra: Kron & 3e ögat 

Ursprungsland: Indien

Varför du ska använda månsten: Månsten är en sten som förknippas med intuition, psykiska förmågor och klärvoajans. Det kan hjälpa dig att få kontakt med det gudomliga feminina inom dig själv och att få tillgång till din intuition och inre visdom. Regnbågsmånsten kan också främja självuttryck, kreativitet och uppfinningsrikedom. Det kan hjälpa dig att hitta nya sätt att uttrycka dig själv och att skina ditt ljus ut i världen. Denna sten sägs också vara till hjälp för att främja balans och harmoni i ditt liv.
Det kan hjälpa till att skapa en känsla av lugn och ro, vilket kan vara fördelaktigt om du känner dig stressad eller överväldigad.

Som alla månstensvarianter (inklusive blå månstenar) har regnbågsmånsten en kraftfull koppling till den andliga världen.
Detta är den perfekta stenen att använda om du känner dig frånkopplad från en högre makt och känner att du behöver andlig vägledning. 
Det är också en utmärkt sten för att komma i kontakt med dina känslor.
Månen har alltid förknippats med känslovärlden, vilket betyder att dess sten praktiskt taget är perfekt för känslomässiga situationer. 
På grund av regnbågens färger har denna sten en mer glad och energisk vibration än de klassiska varianterna av Moonstone som huvudsakligen är vita eller ljusblå.
Energin kommer att fylla dig med livsglädje och lycka, även under svåra tider, och hjälpa dig att avvärja negativa energier samtidigt som den stödjer dig att anpassa dig till dina känslor mer effektivt. 
Den närande energin i denna sten kommer att ge dig tröst och vägledning i svåra tider. Rainbow Moonstone är exceptionellt tätt kopplad till idén om det "gudomliga feminina", universums moderliga feminina kraft.
Genom att utnyttja denna energi kommer du att ha en vägledande moderfigur med dig hela tiden, i den andliga formen!