3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Bergkristall Rå

  • 15 kr
Dela

Ursprungsland

Storlek: 1-2cm

Bergkristall är en av de mest kända och älskade stenarna i världen. Denna vackra sten har många unika egenskaper som gör den speciell och eftertraktad.

För det första är bergkristallen känd för att rena och balansera energier. Det sägs att det kan hjälpa till att rena kroppen och själen, samt att skapa en känsla av harmoni och balans.

En annan av bergkristallens unika egenskaper är att det kan hjälpa till att förstärka och fokusera energi. Det kan hjälpa till att förstärka intentioner och önskningar, samt att fokusera på specifika mål.

Bergkristallen är också känd för att vara en kraftfull healing sten. Det sägs att det kan hjälpa till att lindra smärta, läka sår och förbättra allmäntillståndet.

Slutligen är bergkristallen känd för att vara en stark kristall för meditation och spirituell utveckling. Det sägs att det kan hjälpa till att öppna kronchakratet och förbättra kontakten med andevärlden.

Så om du söker en sten med många unika egenskaper, bergkristallen kan vara ett utmärkt val. Denna kraftfulla sten kan hjälpa till att rena, balansera, förstärka och läka, samt att förbättra din spirituella utveckling. För att få ut det mesta av dina bergkristaller, försök att använda dem regelbundet och med intention.