3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Grön Kalcit Rå

  • 65 kr
Dela

Ursprungsland: Brasilien 

Vikt: 75-85g

Storlek: ca 6cm

Grön kalcit är en variant av kalcit där majoriteten av dem kommer från Mexiko och Brasilien. Denna sten kommer nästan alltid i form av stora massor.

Mening & Energi
Denna kristall är en mycket kraftfull hjärtsten som är här för att lugna och föryngra vårt mest vitala organ. Det är den perfekta stenen som hjälper till att lindra onödig daglig stress och lugna våra uppdämda energier som kan ha bryggt hela dagen. Att bara hålla i en bit samtidigt som vi tar djupa andetag kan få oss att snart glömma orsaken till all vår nöd. Att arbeta med denna sten hjälper till att stärka kopplingen till vårt hjärta och ger insikt om var vi behöver fokusera våra känslor. Så ofta leder vi med vårt huvud och inte vårt hjärta, att vi misslyckas med att inse att vårt huvud är fullt av distraktioner och snabbt föränderliga känslor. Det är hjärtat som innehåller den viktigaste informationen vi bär på, och därför bör den användas först i alla beslutsprocesser.

Vi rekommenderar att du mediterar med grön kalcit så ofta som möjligt. Det är viktigt att fokusera på ditt hjärta under dessa sessioner så att du kan ta upp alla trauman som tynger det. Vi måste inse det, acceptera det och gå vidare från det. Grön kalcit kommer att bli din bästa vän när du hanterar sådana problem och hjälper dig att gå förbi dem. Det är viktigt för oss att inte vara definierade utan snarare motiverade av dessa frågor. Om vi ständigt går tillbaka till våra problem och använder dem som en ursäkt kommer vi aldrig att övervinna våra utmaningar. När tiden att gå framåt har stigit är det viktigt att omfamna det och acceptera dessa nya början!

Stärk din kontakt med naturen
Grön kalcit har en mycket unik koppling till naturen, så vi uppmanar dig att meditera utomhus med stenen! Skymning och gryning är de föredragna tidpunkterna att använda den eftersom de är de mest energiska tiderna på dagen. Rensa ditt sinne och blunda medan du antingen håller en bit grön kalcit eller placerar den framför dig. När du börjar ta djupa andetag, föreställ dig att din aura fylls med gröna strålar av föryngrande energier. Ta den här tiden att fokusera på både dig själv och ditt hjärta. Vi uppmanar dig att göra detta så ofta du behöver förutom att bära med dig en bit grön kalcit så mycket som möjligt.