3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rosenkvarts Rå Bumling

  • 95 kr
Dela

Stora bumlingar i rosenkvarts

Ursprungsland: Brasilien 

Storlek: 8-11cm

Fäst till hjärtat och halschakrat

Rosenkvarts är en vacker och mjuk sorts mineral som har en ljusrosa färg. Denna färg är resultatet av mineralet kvarts som har blivit förorenat med järn- och titaniumgruvor. Rosenkvarts är en av de mjukaste stenarna med en hårdhet på 7 på Mohs skala.

Denna sten har länge varit känd för sina lugnande och harmoniserande egenskaper. Rosenkvarts sägs ha en positiv inverkan på hjärtchakra och hjälpa till att öka kärlek och förlåtelse. Den är också känd för att hjälpa till att reducera stress och ångest.

Rosenkvarts är också känt för sin förmåga att förbättra kommunikationen. Det hjälper till att mjuka upp hårda kanter i konflikter och gör det lättare att uttrycka sina känslor på ett konstruktivt sätt.

Rosenkvarts är en mångsidig sten som kan användas på många olika sätt, inklusive som smycke, för meditation och för terapeutisk användning. Det finns många sätt att använda rosenkvarts för att förbättra ditt liv, inklusive att bära det som smycke, placera det på ditt skrivbord eller använda det i meditation.

Sammantaget är rosenkvarts en vacker och mjuk sorts sten som är känd för sina lugnande och harmoniserande egenskaper. Det är en mångsidig sten som kan användas på många sätt för att förbättra ditt liv och öka kärlek och förståelse.