3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Himalayakvarts

  • 125 kr
Dela

Himalayakvarts tros hjälpa till att skapa en stark, tydlig koppling till högre vägledning. Dessa stenar tros bära vibrationen från de shamanistiska healers som har bott i Himalayas bergsregioner i århundraden. Istället för att ta emot programmering känns dessa kristaller för att "lära användaren".

Deras vibrationer känns stimulera det tredje ögats chakra för att förbättra den psykiska visionära förmågan. Som sådan anses detta göra det möjligt att komma åt kunskapen om helande lore inom dessa kristaller. Deras energi kan hjälpa oss att bättre förstå informationen de förmedlar och använda den för att utföra helande.

Clear Quartz tros uppmuntra klarhet i tankar och syfte i ens hjärta och sinne. Det kan fungera på alla nivåer av de energiska och fysiska kropparna, och det känns som att det resonerar med alla chakran. Clear Quartz tros förstärka all energi med vilken den rör sig in i resonans, inklusive andra stenar, ständigt sänder den energin in i jordens elektromagnetiska fält.


Historia och användningsområden

Clear Quartz har använts som ett helande verktyg sedan urminnes tider. I shamansk praktik kallas det "ljusstenen", ett instrument för klärvoajans. Traditionellt använde australiensiska aboriginer och prärieindianer i Nordamerika Clear Quartz som talisman för visionärt arbete. På liknande sätt trodde navajo att det var klar kvarts som först fick solen att kasta sitt ljus på världen.

Den sexsidiga hexagonala formen av kvartskristallpunkter gör att de kan hålla ett program eller en avsikt. Som sådan förstoras energin och strålar ut i det omgivande området.