Rå Svart Obsidian

35 kr

Underbart vackra råa stenar i svart obsidian 

Ursprungsland: Mexico 

Storlek: 4-6cm

Varför du ska använda svart obsidian: Obsidian har en djup andlig betydelse. Låt oss utforska dess andlighet och visdom lite djupare, eller hur? 

Den andliga innebörden av Obsidian är att det är den ultimata stenen för att konfrontera ditt skuggjag och gå in i mörkrets rike. Kristallvärldens mörka trollkarl, Obsidians genomträngande energi tar dig med på en djupt rotad resa i underjorden.
Så var redo för ett mörkt äventyr! Obsidian är inte för svaghjärtade, dess kraftfulla gravitationskraft ger den förmågan att dra våra djupaste och mörkaste osäkerheter och demoner.
För mig själv är det en av de mest intensiva stenarna att arbeta med, så mycket att jag kan känna energin genom min kropp på en fysisk nivå, som en kraftig elektrisk ström, som försöker släppa loss Pandoras ask med våld!
Denna upplevelse kan vara skrämmande om du inte är redo. Men om du har för avsikt att möta dina skuggor och förbereda dig för att övervinna dina mest traumatiska rädslor, kan det vara stenen som ger dig den mest transformerande upplevelsen i ditt liv.
Sanning, det bästa uttrycket för att artikulera Obsidians energi. Ens andliga resa till uppstigning kan bara fortsätta att stiga när skuggarbetet har fullbordats.
För att expandera till nya nivåer av upplysning måste markarbete eller jordiska lärdomar dras. För att man ska förstå ying-energin måste man uppleva yang, och vice versa.
Varje individ måste på första hand uppleva polaritetslagen som en del av sin andliga utveckling. Eftersom ett tillstånd inte riktigt kan förstås utan en polär upplevelse av den andra. Denna polaritetslag kan förtydligas genom olika kristallers medvetande. Till exempel kontrasten mellan mörkret och tätheten hos Obsidian och ljusheten och graciteten hos Selenite, kronchakrakristallen, som länkar oss till änglariket och det andliga riket.
Att arbeta samtidigt med kristaller med polära energier hjälper dig att uppskatta skönheten i balans! När tiden är inne i ditt liv kommer du naturligtvis att känna ett kall att arbeta med Obsidian. Till skillnad från många kristaller som är "godis för ögonen", visuellt utstrålar Obsidian tyst energi som inte automatiskt lockar oss till den.