3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Rå Svart Obsidian

  • 15 kr
Dela

Underbart vackra råa stenar i svart obsidian 

Ursprungsland: Mexico 

Storlek: 4-6cm

Varför du ska använda svart obsidian: Obsidian har en djup andlig betydelse. Låt oss utforska dess andlighet och visdom lite djupare, eller hur? 

Den andliga innebörden av Obsidian är att det är den ultimata stenen för att konfrontera ditt skuggjag och gå in i mörkrets rike. Kristallvärldens mörka trollkarl, Obsidians genomträngande energi tar dig med på en djupt rotad resa i underjorden.
Så var redo för ett mörkt äventyr! Obsidian är inte för svaghjärtade, dess kraftfulla gravitationskraft ger den förmågan att dra våra djupaste och mörkaste osäkerheter och demoner.
För mig själv är det en av de mest intensiva stenarna att arbeta med, så mycket att jag kan känna energin genom min kropp på en fysisk nivå, som en kraftig elektrisk ström, som försöker släppa loss Pandoras ask med våld!
Denna upplevelse kan vara skrämmande om du inte är redo. Men om du har för avsikt att möta dina skuggor och förbereda dig för att övervinna dina mest traumatiska rädslor, kan det vara stenen som ger dig den mest transformerande upplevelsen i ditt liv.
Sanning, det bästa uttrycket för att artikulera Obsidians energi. Ens andliga resa till uppstigning kan bara fortsätta att stiga när skuggarbetet har fullbordats.
För att expandera till nya nivåer av upplysning måste markarbete eller jordiska lärdomar dras. För att man ska förstå ying-energin måste man uppleva yang, och vice versa.
Varje individ måste på första hand uppleva polaritetslagen som en del av sin andliga utveckling. Eftersom ett tillstånd inte riktigt kan förstås utan en polär upplevelse av den andra. Denna polaritetslag kan förtydligas genom olika kristallers medvetande. Till exempel kontrasten mellan mörkret och tätheten hos Obsidian och ljusheten och graciteten hos Selenite, kronchakrakristallen, som länkar oss till änglariket och det andliga riket.
Att arbeta samtidigt med kristaller med polära energier hjälper dig att uppskatta skönheten i balans! När tiden är inne i ditt liv kommer du naturligtvis att känna ett kall att arbeta med Obsidian. Till skillnad från många kristaller som är "godis för ögonen", visuellt utstrålar Obsidian tyst energi som inte automatiskt lockar oss till den.

Obsidian är en naturlig glasyr som bildas när vulkanisk lava stelnar. Det är en mycket hållbar och vacker sten som har använts i tusentals år för att göra allt från vackra smycken till skarpa verktyg. Obsidian är en kraftfull sten som anses ha magiska egenskaper och kan användas för att förbättra din andliga, känslomässiga, mentala och fysiska hälsa. Den hjälper dig att hantera stress, läka sår, förbättra din intuition och förmåga att få visioner. Den är också en mångsidig sten som kan användas för att skapa vackra smycken och andra konstverk. Om du letar efter en kraftfull och vacker sten att ha eller ge bort som present, är obsidian det perfekta valet. Obsidian har unika egenskaper som gör den till en av de mest eftertraktade stenarna på marknaden. Det är en idealisk sten för att förbättra din andliga hälsa och öka kreativiteten. Om du är intresserad av att köpa obsidian, kontakta oss idag för att få hjälp att hitta den perfekta stenen för dig.