Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (GÀller ej live box)

Rosenkvarts RĂ„

  • 95 kr
Dela

Stora och vackra bumlingar i rosenkvarts💗

Ursprungsland: Brasilien 

Vikt: 180-230g

Storlek: 6-8cm

Varför du ska anvĂ€nda rosenkvarts: 

Energin frÄn rosenkvarts vibrerar i linje med energierna i hjÀrtchakrat och uppmuntrar kÀnslor och uttryck av vÀrme, lycka, medkÀnsla, förstÄelse, respekt och kÀnslomÀssig hÀlsa.
Rosenkvarts kan ocksÄ uppmuntra dig att Àlska dig sjÀlv. Du kommer att vara mycket mer öppen för att bÄde ge och ta emot kÀrlek frÄn andra nÀr du vÀl bemÀstrar fÀrdigheten att verkligen acceptera och Àlska dig sjÀlv. KÀrlek Àr sÄ viktig för mÀnsklig lycka att denna kristall borde hitta en plats i varje hem.
Det kan hjÀlpa nyblivna förÀldrar att ta hand om sina avkommor, barn att ta hand om sina syskon och vÀnner, Àldre generationer att Àlska och förstÄ ungdomar, vÀnner att stödja varandra och kollegor att samarbeta.

Rosenkvarts kommer att stödja dig om du sörjer förlusten av en Àlskad, eller kÀnner smÀrtan av ett brustet hjÀrta.
Det hjÀlper dem som kÀnner en kÀnsla av svek efter att ett förhÄllande har brutits, lindrar obehaget av skuld om du uppfattar dig sjÀlv som ansvarig för nÄgon annans smÀrta, och lÄter dig slÀppa smÀrtsamma kÀnslomÀssiga trauman och lÀmnar bara lektionerna och kÀrlek.
Rosenkvarts bör vara din favoritkristall om du kĂ€mpar med lĂ„g sjĂ€lvkĂ€nsla eller sjĂ€lvvĂ€rde. Det kan hjĂ€lpa dig att hitta ditt sjĂ€lvförtroende nĂ€r du accepterar dig sjĂ€lv precis som du Ă€r. 

Det kan ge tröst och stöd till dem som stÄr inför sina inre "demoner" för att Ästadkomma förÀndring.
Det kommer att hÄlla dig trygg och sÀker nÀr du hanterar gamla trauman eller beteenden som du nu vill bli av med.
Den lugnande, kÀrleksfulla, optimistiska vibrationen av rosenkvarts betyder att den kan hjÀlpa mot depression, Ängest och sömnlöshet.
Rosenkvarts Àr utmÀrkt för kvinnor som lider av symtom pÄ PMS, kraftiga menstruationer, mensvÀrk och hormonella störningar i samband med reproduktionscykeln. Detta gÀller unga flickor som precis kommit in i puberteten, kvinnor i fertil Älder och de som upplever klimakteriet.
Rosenkvarts stöder bandet mellan mammor och deras nyfödda barn och kan hjÀlpa bÄda förÀldrarna att kÀnna sig lugna och trygga i att ta hand om sitt spÀdbarn.

Information: Det Ă€r stenen av villkorslös kĂ€rlek, kommer i nyanser av vackert rosa och Ă€r mĂ„ngsidig nog att göras till smycken, talismaner, artefakter och ornament. Vissa bitar Ă€r tillrĂ€ckligt stora för att formas till bord och stolar, medan smĂ„ flisor av rĂ„mineralet ofta trĂ€s pĂ„ garn eller trĂ„d för att bilda billiga armband och halsband. 

Rosenkvarts Àr framför allt kÀrlekens och relationernas sten, vilket kan förklara dess popularitet. Liksom alla sorter av kvarts Àr rosenkvarts en universell helande sten och Àr mÄngsidig i sina fysiska och metafysiska tillÀmpningar. Dess vibration Àr nÀrande, mild, tröstande och lugnande. Det har ocksÄ en fridfull resonans som mÄnga mÀnniskor tycker Àr lugnande i tider av kÀnslomÀssig upprördhet. De frÀscha fÀrgerna pÄ Rose Quartz gör den till en fast favorit för hemgjorda skönhetsprodukter som spritsar och elixir för att rengöra huden. Dess överordnade vibration Àr feminin till sin natur och den har starka associationer till gudinnan, det gudomliga feminina och mÄnen.