3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (GÀller ej live box)

Mossagat Platta

  • 345 kr
Dela

Vacker platta av mossagat. MĂ„nga fina druzysđŸ’« 

Ursprungsland: Brasilien 

Storlek: 7x10cm och 1cm tjock

Vikt: 155g

Vad Ă€r Moss Agate? 
Moss Agate Àr en form av kalcedon som ingÄr i Agate-familjen. Det Àr en halvÀdelsten gjord av kiseldioxid. Moss Agate har grönfÀrgade mineraler genomgÄende som ser ut som mossa.
Den har Ă€ven bruna eller svarta nyanser i mönstren. Moss Agate har en betydelse som handlar om upplyftande och lugnande. 

Moder Gaias Àdelsten, Kom nÀrmare naturen med den jordiska skatten av Moss Agate-stenen. Gröna fÀrger fÄngar de naturliga vibbarna hos denna trÀdgÄrdsmÀstare som glÀder olika Chalcedony. Denna söta sten kan hittas över hela vÀrlden, frÄn USA till det sammetsgröna djupet i Brasilien, de tunga gÄrdarna i Indien, Uruguay och Sydafrika, de dammiga röda vÀgarna i Australien och de avlÀgsna regionerna i Ryssland.
Sedan sÄ lÄngt tillbaka som pÄ 1700-talet vÀnde sig brittiska bönder till denna sten i tron att den skulle locka vÀlstÄnd till landet. Europeiska bönder skulle hÀnga Moss Agate-stenen frÄn grenarna pÄ sina trÀd och frÄn hornen pÄ sin boskap, i tron att denna lycka-talisman skulle ge en riklig skörd.

Moss Agate har alltid hyllats som en lycklig amulett. NĂ€r de placeras bland blommor tycks de blomma ljusare, nĂ€r de hĂ„lls pĂ„ arbetsplatsen – affĂ€rerna verkar blomstra, och nĂ€r de bĂ€rs med dig verkar överflödsströmmarna flöda mot dig.
Moss Agate Àr en magisk sten, dess nyanser tar dig tillbaka till naturen oavsett hur lÄngt borta du Àr.
Med den hÀr stenen i nÀrheten andas du djupt in doften av tallar, solljus genom skuggade trÀd och det svalkande ljudet av vatten som rinner över sten.
Det Àr inte konstigt att Moss Agate kan lÀka ditt hjÀrta pÄ ett ögonblick, kan hjÀlpa dig att hÄlla dig rotad till vÀrlden under dina fötter och kan hÄlla dig ren och redo för de cykliska förÀndringar som kommer din vÀg. FortsÀtt lÀsa för att ta reda pÄ mer om den sÀllsynta prakten hos Green Moss Agate.

Precis som en lÄng promenad i en sval skog en kvÀvande sommardag, Àr Moss Agate alltid redo att lÀka ditt hjÀrta och fÄ dig tillbaka i balans. En blick pÄ den hÀr stenen och du kÀnner verkligen att du interagerar med en levande och andande del av moder natur sjÀlv. Virvlande gröna, riklig energi och djupt renande vibbar skÀr rakt igenom alla toxiciteter, vilket gör att du kÀnner dig som om du andas djupt och ansluter till varje atom i din varelse.

Precis som naturen kan föra dig tillbaka till den vackra blomningen av full hÀlsa, garanterar Moss Agate-stenen att du Àr full av vÀlbefinnande sÄ att du alltid Àr redo att leva ditt bÀsta liv.
Precis som syrerika vÀxter gör denna sten underverk pÄ immunförsvaret och levererar exceptionella antiinflammatoriska egenskaper för att ge din kropp den boost den behöver.
Om du Àr en av dem som tycks ta upp varje förkylning och hosta som gÄr, kommer Moss Agate-stenen att kickstarta ditt immunförsvar och hÄlla dig i form. Förutom att den Àr en bra booster för immunförsvaret, hjÀlper den gröna virvlande stenen ocksÄ till att stimulera ett hÀlsosamt matsmÀltningssystem, hÄller ditt hjÀrta och cirkulation i full kontroll och hjÀlper till med obalanser i hjÀrnan.
Om ditt humör för alltid verkar fungera som en pendel, kan Moss Agate vara precis stenen för dig. Denna vackert balanserande sten syftar alltid till att du ska kÀnna dig mjuk och stabil och helt sÀker, oavsett hur mycket kaos vÀrlden omkring dig Àr. För de mÀnniskor som bara tycks vara i hjÀrtat av kÀnslomÀssigt drama eller som Äker pÄ toppar och dalar av maniska humörsvÀngningar, Àr Moss Agate hÀr för att lugna din sjÀl.

En av de bÀsta lÀkande egenskaperna hos Moss Agate Àr dess kusliga förmÄga att lyfta dig och lÄta dig dröja kvar i glöden av gyllene sjÀlvkÀnsla.
Dess gröna kristalllÀkning gÄr till arbetet med att balansera energier, oavsett om du tenderar att vara överdrivet vÄrdande till den grad att du blir en folkvÀnligare eller om du gÄr motsatt vÀg och kÀmpar med kÀnslor av rÄ aggression. Lika lugnande som en promenad, lika renande som ett dopp i en kallvattenström och lika vilsam som en sommartupplur i lÄngt grÀs, Moss Agate Àr en frisk flÀkt för bÀraren.