3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Labradorit Slab

  • 195 kr
Dela

Vacker slab i labradorit. 

Ursprungsland: Madagaskar 

Storlek: 4,5cm

Varför du ska använda Labradorit: 

Du behöver en labradorit i ditt liv främst för att det är en förvandlingssten.
Det kommer att rensa din aura och arbeta med dina chakran för att ta bort dåliga vanor, tankar och känslor som hindrar dig från att nå din fulla potential.

Labradoritkristall kan också öka dina psykiska förmågor och vässa din intuition.
Du kommer att ha en psykisk kunskap som gör dig mer säker på att agera, uttrycka vad du känner och följa din inspiration!

Det kan hjälpa dig att utöka räckvidden för ditt sjätte sinne, samtidigt som du håller dig säker och jordad här och nu.

Om du utforskar gåvor som dessa för första gången, rekommenderas den här stenen starkt.

Det kan kännas lite skrämmande när man inser hur djupt detta går. Och hur mycket du kan upptäcka om du bara öppnar dig för vad som är möjligt.

Det hjälper till att expandera sinnet och har en mycket avslappnande närvaro.

Den känslan av avslappning och lugnande av sinnet är oerhört viktigt för alla som vill utveckla sina psykiska förmågor.

Nuförtiden verkar det som om det aldrig har varit svårare att hålla sig stilla och bara vara i nuet.

Ändå kan det på något sätt hjälpa dig att komma ihåg hur mycket de små detaljerna betyder något. Men du kan också anamma tanken att inte låta de små sakerna ta över och förvandlas till bekymmer också!


Info: Länkad till de glittrande guld- och gröna ljusen från Aurora Borealis, är labradoritstenen lika mystisk som dess iriserande skiftande färger antyder. Född från stormarna från norrskenet och hittas i Kanadas Labrador-region, handlar de helande egenskaperna hos denna helande kristall om att utnyttja din egen underbara källa av kreativitet och ansluta till det högre medvetandet.
En mängd blå, gröna, eldiga guld och rökiga scheman kan hittas skimrande på ytan av labradorite.
Det är en påminnelse om att de största helande stenarna ofta är kopplade till alla element - marken under dina fötter, det böljande havet och den utsträckta himlen och stjärnorna ovanför.

Labradorit har en lång och vidsträckt historia och tack vare dess rika shamanistiska vibbar är dess berättelser kopplade till berättelser från inuitfolket.
Legenden säger att en inuitkrigare en gång i tiden såg att norrskenet hade fastnat i en stenbit.
Han tog sitt spjut och slog i stenen för att hjälpa till att släppa ljuset. Mähriska missionärer reste till denna avlägsna kanadensiska vildmark redan på 1700-talet och blev så förtrollade av de mystiska stenarna att de bar dem tillbaka till Europa.

En liten ytterligare upptäckt visar att det inte bara är Kanada som klyver Labrador från jorden, utan också vintervindarna i Finland och de tidigare tsarrikena i Ryssland. I Finland döpte de denna sten till Spectrolite eftersom den verkade fånga varje nyans i hela tillvarons spektrum.
Oavsett namn har denna sten länge varit synonymt med idéerna om konst och magi. Det är för dem som vill omfamna universums mysterier – allt samtidigt som de förstår sitt eget utrymme. Låt oss gräva lite djupare in i labradoritens sanna önskningar..