3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Malakit, Platta

  • 495 kr
Dela

Ursprungsland: Afrika

Vikt: 211g

Storlek: 12x8cm

Malakit lär stärka självdisciplin och självkontroll. De sägs hjälpa dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan. De lär även skydda mot negativa energier och föroreningar, både i atmosfären och i ditt energifält.

Egenskaper hos Malakit
Sägs stärka din självkontroll och självdisciplin
Kan ge ett upplyst ledarskap och framgång
Lär ge beskydd och ett ökat självförtroende

Användningsområde för Malakit
Malakit lär blockera negativa energier från din omgivning och kan vara med dig såväl som i fickan eller placeras i närheten av där du befinner dig. De sägs ta bort sådana energier som sker elektroniskt, såsom via e-post och telefonsamtal men även atmosfären kring dig. Att omfamna malakit vid meditation eller bära med sig under dagen lär ge dig stärkt självförtroende och kontroll.

De lär skydda mot negativa energier, strålning och föroreningar av alla slag och sägs verka läkande på jordens energifält. De sägs även uppmuntra till risktagande och förändring.

Malakit sägs också ta kontakten och hjälpa dig att kommunicera med Ärkeängel Rafael (om detta är något du önskar). Håll kristallen över hjärtat eller sitt med den i händerna när du önskar kontakt och kalla på honom.

Fysiskt sätt lär malakit lindra spänning och smärta i kroppen.

Malakit i rå form kan innehålla giftiga ämnen. I polerad och trumlad form är den skyddad av sitt ytterhölje av vax. De ska därav inte ligga direkt i vatten eller användas för egen smyckestillverkning som innebär att användaren slipar, putsar eller på andra sätt skapar damm med produkten.