3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Obsidian Scrying Mirror, Obsidian Spegel

  • 895 kr
Dela

Ursprungsland: Äkta spegel gjord i Mexico

Storlek: 10cm, ca 1cm tjock

Vikt: 192g

En obsidian scrying spegel är en specifik typ av scrying spegel gjord av polerad obsidian, ett naturligt förekommande vulkaniskt glas.

Här är en detaljerad titt på dess egenskaper, användningsområden och hur man arbetar med en:

Egenskaper hos Obsidian Scrying Mirror

Material

Obsidian:
Detta är ett naturligt förekommande vulkaniskt glas som är svart eller mycket mörk till färgen, med en slät, reflekterande yta när det poleras.

Egenskaper:
Obsidian är känt för sina jordande och skyddande egenskaper, vilket gör det till ett populärt val för scrying och andra andliga övningar.

Utseende

Yta:
Ytan är vanligtvis mycket polerad för att skapa en spegelliknande finish.

Färg:
De flesta obsidianspeglar är svarta, men de kan också komma i nyanser av mörkgrönt, brunt eller med glans (som regnbågsobsidian).

Förberedelser

Rena:
Rena spegeln regelbundet för att ta bort eventuell negativ energi eller påverkan. Detta kan göras med hjälp av metoder som salvia, föra den genom rökelseröken eller placera den under månsken.

Laddning:
Vissa utövare gillar att ladda sina speglar med energi genom att lämna dem i solljus eller månsken, beroende på vad de föredrar.

Hitta en stillsam plats: 

Skapa en tyst, svagt upplyst miljö. Ljus eller mjuk belysning kan hjälpa till att skapa den rätta stämningen.

Avslappning:
Gå in i ett meditativt tillstånd. 

Djupa andetag eller en kort meditation kan hjälpa till att rensa sinnet.

Håll spegeln i en bekväm vinkel. Titta mjukt in i spegeln, låt dina ögon slappna av. Försök inte fokusera för hårt; låt din syn bli lite ofokuserad.

Ha tålamod och öppen för vilka bilder, symboler eller visioner som helst. Dessa kan komma i form av rörliga bilder, stillbilder eller till och med intryck och känslor.

Efter din session, ta dig tid att skriva ner eventuella intryck eller bilder du fått. Tolkning kan kräva övning och förlitar sig ofta på intuition.

Vård och underhåll
Hantering: Obsidian kan vara ömtålig, så hantera spegeln försiktigt för att undvika flisor eller sprickor.

Förvaring: Förvara spegeln i en mjuk trasa eller skyddsfodral när den inte används för att förhindra repor och negativ energiansamling.


Fördelar med Obsidian:

Jordning:
Obsidian är känt för sina jordningsegenskaper, vilket hjälper till att hålla utövaren centrerad.

Skydd:

Det tros också ge skydd mot negativa energier och psykiska attacker.

Klarhet: Den reflekterande kvaliteten hos obsidian tros hjälpa till att få tydliga insikter och visioner.

Tips för nybörjare

Träna regelbundet: Precis som alla färdigheter kräver det övning att gråta med en obsidianspegel. Regelbundna sessioner kommer att förbättra din förmåga att ta emot och tolka visioner.

För dagbok: Dokumentera dina upplevelser och eventuella symboler eller visioner du får. Med tiden kan du börja lägga märke till mönster eller återkommande teman.

Att använda en obsidian spegel kan vara ett kraftfullt verktyg i din andliga praktik, vilket ger djupa insikter och kopplingar till det undermedvetna och mystiska riket.