3-5 dagars leverans / Fri frakt över 1000:- (Gäller ej live box)

Selenit Laddningsplatta

  • 195 kr
Dela

Storlek: ca 20cm

Andliga helande egenskaper.
Selenit har en exceptionellt hög och ren vibration, vilket främjar supermedvetande. Den förbinder oss med vårt Högsta Jag, våra Andliga Guider, och lyser upp den mystiska vägen mellan oss själva och det Gudomliga. Selenit kan användas för att komma åt tidigare liv – så länge vårt syfte är att söka helande och fullbordande, inte bara enkel underhållning. Selenit driver oss framåt och ber oss ständigt att bli den lysande och livfulla person vi kan bli. Den kan användas för att rensa våra aura, chakran och andra energifält och är ett utmärkt verktyg för scrying, meditation och inomhusgaller. Selenit är en underbar kristallallierad för att stärka positiva affirmationer och manifestation. Det hjälper oss att se våra mål så tydligt som möjligt och att formulera dem med ett positivt språk, som "jag vill" och "jag vill" snarare än i negativa termer, som "jag kommer inte" eller "jag vill inte" vilja". Selenite påminner oss om att vi är värdiga,  

Emotionella helande egenskaper 

Selenit har en lugn och underbart fridfull energi. Det inbjuder oss att kliva in i en ljus ny framtid och lämna det förflutna bakom oss. Det kan hjälpa oss att övervinna känslor av att vara fast i ett hjulspår eller rädda för att prova nya saker. Selenite skapar ett skyddande och inspirerande vibrationsfält runt oss, så att vi känner oss både trygga och nyfikna. Selenite sjunger också om ren, sann kärlek, utan några begränsningar eller villkor. Det här är KÄRLEK på sin högsta nivå. Selenite visar oss att sådan kärlek är möjlig och något som vi bör sträva efter i alla våra relationer. Det är särskilt bra på att hjälpa oss att släppa gamla känslomässiga föreställningar som får oss att känna oss ledsna, oroliga eller ovärdiga. Det hjälper oss att inse att den gamla programmeringen varken är sanningsenlig eller användbar. Det uppmanar oss att överväga nya föreställningar om oss själva som är ärliga, glada och hoppfulla.

Mentala läkande egenskaper 

Selenit hjälper oss att urskilja och hjälper oss att snabbt analysera situationer och människor och att se både den ytliga ytan och djupare sanningar. Det är en sten av rättvisa och sanning, en där lagens anda ofta är viktigare än lagens bokstav. Selenit är en stödsten för människor som har blivit svikna av rättssystemet. Den belyser andra potentiella vägar framåt för personlig och samhällelig fred. Selenit uppmuntrar medkänsla, men lyser också ett starkt ljus på de mentala blockeringar och privilegier som tillåter goda avsikter att få katastrofala resultat. Selenite ber oss att tänka så klart och rent som möjligt, bedöma alla sidor och göra rätt av alla.